UTA pleacă neînvinsă din Cetatea Chindiei

Written by florin coita. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 20, 2016 with No Comments

uta pancota

UTA a reuşit să plece neînvinsă din Cetatea Chindiei, după un meci cu o miză importantă în lupta pentru promovare. Partida de la Târgovişte, influenţată şi de condiţiile atmosferice, reprize de ploaie torenţială în prima ei parte, a fost una echilibrată, miza punându-şi serios amprenta pe prestaţia combatanţilor. Curtuiuş, respectiv Popa şi-au trecut în cont cele mai mari ocazii ale primei reprize, în prima ei treime, până la pauză fiind demnă de consemnat doar faza din minutul 40, când gazdele au solicitat penalty la un şut a lui Ispas, blocat de Manea.

Partea secundă a fost mai bogată în evenimente. Ploaia s-a oprit, Cherchez a înscris, dar golul i-a fost anulat pentru ofsaid, iar de partea cealaltă Roman putea deschide scorul dar a ratat întâlnirea cu mingea la centrarea şutată trimisă de Strătilă. După un nou gol anulat lui Cherechez, tot pentru ofsaid, Chindia a reuşit deschiderea scorului, în minutul 74, atunci când Ispas, scăpat din marcaj, a marcat cu latul din interiorul careului, după un corner. UTA a mizat totul pe ofensivă, iar Meilă a s-a dovedit providential la mingea trimisă cu capul, din şase metri, de nou intratul Hlistei. UTA s-a dovedit din nou o specialistă a finalurilor de meci, şi a egalat, în minutul 88, în urma unei faze fixe. Burlă a executat senzaţional o lovitură liberă de la circa 40 de metri, lateral dreapta, iar mingea s-a dus în vinclu, după ce a şters şi transversala.

Gol de generic, care păstrează distanţa dintre cele două aspirante la promovare, iar partida de sâmbătă, dintre UTA şi echipa sponsorizată şi de facturile de gaz ale arădenilor se anunţă crâncenă.

La Târgovişte Roli Nagy a folosit formula: Miron – Manea, Botiș, Gligor, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase (78 Rus), Copil (66 Hlistei) – Roman (59 Man), Curtuiuș.

Rezultatele etapei: Gaz Metan Mediaș – FC Brașov  3-1, Chindia Târgoviște – UTA  1-1, CS Mioveni – FC Baia Mare   2-1

Clasament

  1. Gaz Metan Mediaş 3 3          0          0          8-3      30
  2. UTA 3          2          1          0          6-3      27       
  3. Chindia Târgovişte 3 1          1          1          6-5      24
  4. FC Braşov 3 1          0          2          5-8      22
  5. CS Mioveni 3          1          0          2          4-6      20
  6. FCM Baia Mare 3 0          0          3          3-7      17

Etapa viitoare (sâmbătă 23 aprilie): Chindia – Mioveni, UTA – Gaz Metan; marți, 26 aprilie: FC Brașov – FC Baia Mare.

No Comments

Comments for UTA pleacă neînvinsă din Cetatea Chindiei are now closed.