UTA dezamăgitoare în startul de sezon!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on iulie 16, 2022 with No Comments

Un debut de sezon pentru UTA care trebuie uitat cât mai repede, la capătul unui meci departe de pretențiile și așteptările suporterilor. Un 0-2 (0-1) la Pitești, după o prestație a alb-roșiilor lipsită de orice consistență. O echipă apatică, cu jucători parcă obosiți și blazați, fără inspirație și fără forță fizică.

UTA a început practic de la 0-1, primul gol venind în secunda 80. Argeșenii au executat un aut până în careu, Hoxhallari a deviat cu capul, Vukcevic a luftat nepermis pentru experiența lui, iar „malgașul” Bertrand a șutat perfect, fără speranțe pentru Iacob.

Arădenii puteau egala repede, la ocazia a lui Miculescu, care a șutat în piciorul lui Greab, aceasta fiind până la final unica mare ocazie a elevilor lui Ilie Poenaru.

În rest dominare clară a Argeșului, ocazii mari pentru piteșteni, Iacob intervenind salvator de câteva ori, fiind însă învins de același Bertrand, la capătul unei faze șnur a gazdelor, în min. 58.

Fără să facem „înmormântare” – a fost doar primul meci al sezonului – nu putem rămâne indiferenți la o asemenea prestație. Echipa a fost ținută departe de tensiunile suporteri-conducere, jucătorii sunt cu salariile plătite la zi, au avut condiții de pregătire foarte bune, au venit jucători cu cotă, cum ar fi Keșeru sau Hoxhallari, iar așteptările sunt mari.

Plecând de la premiza unui „accident”, așteptăm evoluțiile viitoare, care pot da un prim verdict  asupra potențialului echipei și, în același timp, a lui Ilie Poenaru. Care a căzut la primul examen, în ciuda declarațiilor referitoare la valoare, atitudine, spirit de luptă, lansate înaintea meciului. Pe teren UTA nu a avut nimic din aceste caracteristici, rămânând clar datoare celor care cred în ea.

FC Argeș: Greab – Tofan, M. Constantin, Cestor, Latovlevic – Meza Coli (cpt), Njike – Jakolis (72 Donisan), Calcan (72 Raynov), Betrand (72 Turda) – Ișfan. Rezerve: Straton – Turda, Raynov, Vianna, Dobrosavlevic, Celestine, Alceus, Donisa, Covaci Antrenor: Andrei Prepeliță

UTA: Iacob – Vukcevic (60 Erico), Benga, Hoxhallari, Dobrescu (86 Șteau) – Batha (86 Isac), Matei (46 Cascini) – Miculescu, Ubbink (60 Stahl), Otele – Keseru (cpt) Rezerve: Balauru – Maxim, Erico, Isac, Cascini, Șteau, Negoescu, Stahl, R. Pop Antrenor: Ilie Poenaru

No Comments

Comments for UTA dezamăgitoare în startul de sezon! are now closed.