UTA a trecut de Pîncota în primul amical

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , ,

Published on ianuarie 27, 2016 with No Comments

uta-pancota-amical

UTA  a început bine primul amical post-cantonament, cu deschidere rapidă de scor: Gligor a centrat cam de la 30 de metri lateral stânga din lovitură liberă, mingea a depășit toată apărarea adversă, Hlistei s-a înșurubat în careul mic și a trimis în plasă, 1-0 (7).

Pîncota a revenit după reușita lui Dragalina (36), însă UTA a insistat și avea să intre în avantaj la pauză: pătrunderea lui Hlistei în suprafața de pedeapsă adversă n-a putut fi oprită decât prin fault, iar Strătilă a transformat impecabil penalty-ul acordat (43).

Partea secundă  a venit cu încă două goluri în contul UTA-ei. Mai întâi, o acțiune rapidă a purtat mingea în careu la Rus, atacantul a întors cu călcîiul pentru Murakami, a cărui reluare din 8-9 metri a fost imparabilă. Rus a oferit al doilea assist al meciului, finalizarea a fost a lui Petre, cu voleu din preajma suprafeței de poartă.

În prima repriză, UTA a jucat cu: Miron – Polgar, Manea, Botiș, Gligor – Strătilă, Chindriș, Jorza, Hlistei – Man, Curtuiuș. Pentru partea a doua, Roland Nagy a apelat la Anca – Moza, Tănase, Lazăr, Burlă – Costin, Roman, Mbami (camerunez, în probe), Murakami – Rus, Petre. Au mai intrat Dinculescu și Pîslaru (Republica Moldova, în probe).

”Ne bucurăm de rezultat. A fost primul joc după ce am coborât de la Moneasa, jucătorii au răspuns bine, s-a văzut că au plăcerea de a juca. Trebuie să continuăm așa, pentru că vin zile cu antrenamente grele, cum a fost și cea de ieri. Sperăm să fie și vremea prielnică pentru a schimba suprafața. Încheiem săptămâna sâmbătă, cu joc contra celor de la Sîntandrei, sperăm să dăm continuitate lucrului început la Moneasa”, a declarat Roland Nagy

Sâmbătă, la ora 13,00, UTA continuă seria amicalelor: pe Șega sosește echipa bihoreană Crișul Sîntandrei.

No Comments

Comments for UTA a trecut de Pîncota în primul amical are now closed.