UPA organizează un nou curs de administratori de bloc

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 30, 2014 with No Comments

Uniunea Profesională a Administratorilor Arad a început înscrierile pentru un nou curs de administratori de condominii, care va începe în 26 mai.

Cei care doresc să urmeze acest curs trebuie să achite o taxă de 168 lei (150 lei contravaloarea cursului şi 18 lei contravaloarea materialului didactic), până în data de 23 mai.

“Este necesar ca persoanele care se prezintă la curs să aibă minim studii medii cu diplomă de bacalaureat, nefiind impusă o limita de vârstă. Înscrierile şi cursurile se desfăşoară la sediul Uniunii Profesionale a Administratorilor, str. L. Blaga, nr. 21”, a anunţat Ladislau Heveşi, preşedintele Uniunii.

Cursul durează două săptămâni iar predarea se va face după amiaza, de luni până vineri, între orele 16.00-18.00, şi sâmbăta între orele 10.00-12.00.

Curricula care se predă la cursurile pentru adrninistratori cuprinde legislaţia necesară administrării unui condominiu, mai precis legislaţia privind organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari, reglementări financiar contabile, prevederi ale Codului Muncii şi ale Codului Fiscal, etc.

Persoanele care doresc să urmeze cursul pentru administrator de condominiu trebuie să se înscrie la sediul Uniunii.

La înscriere este necesară prezentarea unei copii după actul de identitate. Informaţii la telefon 0257-280853 şi 0357-431801.

No Comments

Comments for UPA organizează un nou curs de administratori de bloc are now closed.