Un apel la noi înșine: „Să Schimbăm România Împreună”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , ,

Published on martie 26, 2018 with No Comments

Aradul s-a alăturat oficial Platformei Civice România100, platformă al cărei proiect de țară este să ”Schimbăm România Împreună”.

Validarea Comunității Locale RO100 Arad este urmarea muncii depuse în primele trei luni ale acestui an de către un grup de cetățeni care au dorit să pună la îndemâna oricărui arădean posibilitatea de a-și aduce aportul la acele schimbări necesare României. O primă inițiativă de implicare concretă a arădenilor în acest proiect de țară a avut loc în luna februarie când au fost dezbătute, într-o întâlnire publică, probleme și soluții în domeniile educației și a sănătății.

Platforma în general și Comunitatea Locală RO100 Arad se constitue ca un mediu de lucru civic deschis celor care vor să promoveze valori cum ar fi: onestitate, responsabilitate, implicare, profesionalism, competitivitate, bun simț și să se implice practic în una sau mai multe comunități tematice (de lucru) care acționează specific pe 15 domenii cum sunt: economia, antreprenoriatul, educația, sănătatea, politicile sociale, mediul, cultura, politica externă etc. Pe aceste sectoare RO100 Arad are deja în lucru câteva proiecte la care pot lua parte cei care doresc, fiind deasemenea deschisă posibilitatea pentru oricare cetățean de a oferi proiecte, soluții și modalități de implicare în spiritul proiectului de țară propus de platformă.

Comunitățile Locale RO100 se pot înființa la inițiativa cetățenilor, cu suportul plaformei naționale RO100, iar Comunitatea Locală RO100 Arad își oferă sprijinul pentru astfel de inițiative în toate localitățile județului Arad.

Mulțumim și vă așteptăm pentru eventuale detalii!

Departamentul Comunicare RO100 Arad, Tel 0740-053.702, Persoană de contact: Gabriel Vladu.

No Comments

Comments for Un apel la noi înșine: „Să Schimbăm România Împreună” are now closed.