Turneul de volei dotat cu trofeul „Sportul pentru Toţi” și-a desemnat câștigătorii

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , , ,

Published on septembrie 14, 2015 with No Comments

 

volei pisti

Nu mai puțin de 12 echipe feminine şi opt masculine, au luat parte la cea de-a şasea ediţie a Trofeului „Sportul pentru Toţi”, organizat de CS Fan Arad, DJTS Arad şi Fundaţia Ideea, eveniment desfășurat la Sala Sporturilor „Victoria ” din Arad. Pe lângă echipele din Arad au participat și echipe din Bekescsaba (Ungaria), Reghin, Oradea, Lipova, Timișoara și Deva.

La feminin câștig de cauză a avut echipa Bekescsaba I, care a trecut în finală de  CSS Bega Timişoara Under 18 (scor 2-0). Oaltă echipă maghiară, de data aceasta Bekescsaba II a urcat pe a treia treaptă a podiumului, învingând tot o echipă timișoreană a celor de la Bega.

La masculin ProVolei Arad seniori a urcat pe prima traptă a podiumului, în finală, câștigând cu scorul de 2-0 împotriva celor de la Continental Timişoara. O comportare meritorie au avut și juniorii de la ProVolei care în finala mică a trecut de  selecționata CS Fan-Ideea Arad (scor 2-1).

Festivitatea de premiere a fost oficiată de către Liliana Nica, metodist în cadrul DJTS şi Ştefan Gog, preşedintele CS Fan Arad. La final toți participanţii au fost recompensați cudiplome, cupe și medalii.

 

No Comments

Comments for Turneul de volei dotat cu trofeul „Sportul pentru Toţi” și-a desemnat câștigătorii are now closed.