Traian Igaș: “Ponta, tot mai departe de agenda cetățeanului”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on martie 27, 2013 with No Comments

Astăzi, în sfârșit, avem parte de o abordare realistă din partea PNL. Realistă pentru că lideri ai PNL recunosc adevărul în fața românilor, iar primul pas în îndreptarea greșelii este recunoașterea ei. Liderii PNL recunosc încet încet că nu au soluții pentru a crea prosperitatea promisă în campania electorală și ne transmit că s-ar putea să fie cu mult mai rău decât în plina criză economică gestionată cu prudență de cabinetul Emil Boc.

De la prudența democrat-liberală, în 2013 s-a trecut la înfumurarea social-liberală. Ce ne-a adus prudența? Stabilitate și posibilitatea de a păstra un mediu economic funcțional, și astfel venituri la bugetul de stat pentru investiții și crearea de noi locuri de muncă. În viziunea democrat-liberală statul a colectat impozite și taxe pentru a da înapoi cetățeanului prin investiții și noi locuri de muncă pe când în guvernarea socialistă statul ia și mai mult de la cetățenii plătitori de taxe și impozite, dar nu mai dă înapoi, ba mai mult, vedem că s-ar putea să nu le mai poată da nici salarii și nici pensii. Unde se duc banii luați din buzunarul românilor sub formă de noi taxe și impozite? Unde se duc banii luați agricultorilor? Unde se duc banii tăiați de la investiții? Unde se duc banii luați de la societăți pe care le împovărează cu noi taxe?

Acestea sunt problemele reale ale României, nu cele pe care le promovează Victor Ponta care are două preocupări majore: apărarea propriilor miniștri cu probleme legate de moralitate și destructurarea PDL. Îi atrag atenția domnului Victor Ponta, care a abandonat demult agenda cetățeanului, că fiecare pasăre pe limba ei piere.

Pe de o parte avem un premier rupt de realitate, iar pe de altă parte avem un președinte de Consiliu Județean în persoana lui Sorin Frunzăverde care simte realitatea la nivelul cetățeanului de rând și care trage un semnal de alarmă. Rămâne de văzut ce va asculta Victor Ponta pe mai departe, realitatea din România sau sfaturile omului care l-a adus în politică, Adrian Năstase.

No Comments

Comments for Traian Igaș: “Ponta, tot mai departe de agenda cetățeanului” are now closed.