Florin Remețan: „Traian Băsescu va fi prezent la lansarea candidaților PMP Arad”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 10, 2016 with No Comments

remetan 2 (Copy)

Organizația județeană Arad a Partidului Mișcarea Populară va organiza lansarea oficială a candidaților pentru alegerile generale din 11 decembrie 2016 sâmbătă 12 noiembrie, la ora 10,30, la Expo Arad. La festivitate va lua parte o delegație a conducerii centrale a partidului, în frunte cu președintele Traian Băsescu.

„Propunem electoratului o echipă de candidați serioși, buni profesioniști, curați, demni de a apăra interesele arădenilor în Parlament. Sunt onorat să anunț public faptul că președintele Traian Băsescu a ținut din nou să ne fie alături la Arad cu ocazia prezentării reprezentanților noștri pentru Camera Deputaților și Senat. Mai mult, conducerea centrală a decis să deschidă seria lansărilor candidaților PMP din vestul țării de la Arad și Timișoara, ceea ce demonstrează forța noastră organizatorică și locul pe care organizația arădeană îl deține la nivelul Partidului Mișcarea Populară. Sunt convins că prezența președintelui Traian Băsescu va constitui un imbold pentru electoratul arădean, care poate găsi în candidații pe care noi îi propunem întruchiparea principiilor și idealurilor pentru care fostul conducător al României, președintele actual al PMP, a militat în trecut și care l-au convins să revină cu putere în viața politică a României, candidând la rândul său pentru un loc în viitorul Senat al României” a declarat Florin Remețan, președintele PMP Arad.

Partidul Mișcarea Populară candidează în județul Arad cu liste complete la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Primul loc pentru Camera Deputaților este deținut de președintele județean, Florin Remețan, iar locul întâi din lista candidaților pentru Senat este ocupat de Silviu Dimofte din Ineu.

 

 

No Comments

Comments for Florin Remețan: „Traian Băsescu va fi prezent la lansarea candidaților PMP Arad” are now closed.