Țigări de contrabandă, în Piața Mihai Viteazu

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on iunie 22, 2018 with No Comments

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează o femeie pentru contrabandă cu țigarete.

Polițiștii au depistat ieri, în flagrant delict, o femeie de 37 de ani, din Arad, în timp ce oferea spre comercializare, din portbagajul unui autourism, țigarete netimbrate. La vederea echipajului de ordine publică, aceasta a încercat să fugă, fiind depistată la scurt timp după părăsirea zonei Pieței Mihai Viteazu.

Polițiștii au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor 1.800 țigarete netimbrate, susceptibile a proveni din contrabandă, pe numele celei în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Infracțiuni la regimul circulației

 

Polițiștii rutieri cercetează trei persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

 

Astfel, polițiștii din Șebiș au depistat un tânăr de 25 de ani, din Buteni, în timp ce conducea un moped pe D.J. 792/B, pe raza localității Sebiș. În urma verificării documenteleor tânărului, s-a constatat că acesta are permisul de conducere anulat din luna februarie 2015.

 

Pe raza localității Târnova, polițiștii Postului de Poliție au depistat un bărbat de 45 de ani, cetățean italian, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 792/C. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, polițiștii au solicitat bărbatului testarea cu aparatul alcooltest și prelevarea de probe biologice, pe care însă acesta le-a refuzat.

 

 

Un tânăr de 30 de ani, din Livada, a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Revoluției din municipiu. În urma controlului documentelor, polițiștii au constatat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat.

 

Pe numele celor trei bărbați au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

 

Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 314 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 90.000 de lei.

Dintre acestea, 46 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 268 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 15 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

 

 

No Comments

Comments for Țigări de contrabandă, în Piața Mihai Viteazu are now closed.