Femeile liberale pot ajuta România

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 25, 2015 with No Comments

Organizația Femeilor Liberale a organizat, la finalul săptămânii trecute, Școala Politică a Femeilor Liberale, un eveniment care face parte dintr-un amplu program de pregătire politică denumit „Femeile liberale pot ajuta România”. La evenimentul organizat la Buziaș au participat membre ale Partidului Național Liberal din 14 filiale din Banat și Transilvania, Aradul fiind reprezentat de către doamnele Adina Dumitrean, Simona Iorgovan, Mariana Cismașiu și Loredana Csurovski. Astfel, a fost reprezentată atât Organizația Municipală a Femeilor Liberale Arădene, cât și Organizația Județeană.

În cadrul acestui seminar au avut loc dezbateri pe politici sociale, de sănătate și economice, făcându-se mai multe propuneri pentru viitorul program de guvernare al PNL.

În prima zi a seminarului, printre cei care au luat cuvântul s-a aflat și Gheorghe Falcă, co-președinte PNL Arad, alături de Nicolae Robu și Dan Popa, co-președintii PNL Timiș, de Lucia Varga co-președinte OFL, dar și de Cristian Bușoi, prim-vicepreședinte PNL. Printre cei care au conferențiat în prima zi s-au numărat și deputatul Horia Cristian, deputatul Florica Cherecheș sau deputatul Vlad Nistor.

În cea de-a doua zi, printre lectori s-au numărat deputatul Cristina Pocora, deputatul Carmen Hărău sau senatorul Ben-Oni Ardelean.

Seminarul ce a avut loc la Buziaș este prima parte dintr-o amplă serie de astfel de evenimente care vor avea loc în toată țara.

No Comments

Comments for Femeile liberale pot ajuta România are now closed.