Sute de oameni au participat în Gai la un eveniment împreună, în comunitate, fără telefon!

Written by admin. Posted in Divertisment

Tagged: , ,

Published on mai 29, 2023 with No Comments

Acțiune reușită pentru comunitatea din cartierul Gai, care punctează două repere importante: Ziua Internațională a Familiei (15 mai) și Ziua Internațională a Copilului (1 iunie). Sâmbătă 27 Mai Organizația PNL din cartierul Gai, la inițiativa Roxanei Tabuia, a organizat evenimentul în aer liber „Smartphone OFF Distractie ON”, în parcul din cartier.

„Smartphone OFF Distracție ON” este un eveniment dedicat familiilor, care își propune să atragă atenția asupra importanței petrecerii timpului împreună. Provocarea cea mai mare a fost îndemnul de a lăsa telefonul acasă, de a reuși să îi întoarcem pe adulți, cu emoţie, în trecut, în copilăria de odinioară, să petreacă momente de neuitat alături de copii prin cele mai frumoase şi distractive jocuri din copilărie. Smartphone OFF Distratie ON și-a atins obiectivul, sute de părinți și copii au petrecut timp de calitate împreună, au participat la jocuri și competiții ca și coechipieri, susținători, chiar parteneri, bucurându-se de momente frumoase, fără tehnologie, în aer liber. Au lăsat cu toții telefoanele deoparte timp de 4 ore și s-au bucurat de socializare, de competiție, de aer curat și mai ales de bună dispoziție!

Roxana Tabuia, cea care a inițiat acest eveniment, a declarat:

„Sunt mândră că am reușit să aduc împreună atât de multe familii. Să-i vezi participând în competiții împreună, jucându-se, petrecând timp afară este o bucurie. De foarte multe ori, uităm de acel timp împreună exclusiv cu copiii, suntem distrași de telefon și deși suntem aproape, nu suntem cu adevărat conectați. Am vrut un eveniment altfel, pentru copii, pentru familii și am reușit. Această reușită îmi dă încredere, vom repeta evenimentul în viitor și sper că va deveni tradiție în cartierul nostru și de ce nu, în întreg municipiul Arad. Alături de noi la acest eveniment a fost mare campioană a Aradului Monika Brosovszky-Boriga, care a încurajat numeroasele echipe înscrise la concursul de baschet! Mulțumesc membrilor Organizației PNL Gai, Organizației Municipale a Femeilor Liberale Arad, domnului deputat Sergiu Bîlcea, pentru tot suportul acordat. Cu ajutorul lor, Smartphone OFF Distracție ON s-a dovedit a fi un succes și va deveni un eveniment al comunității arădene în fiecare an de acum înainte.”

 

 

No Comments

Comments for Sute de oameni au participat în Gai la un eveniment împreună, în comunitate, fără telefon! are now closed.