PSD își bate joc, la Chișineu Criș, de banii publici și de locuitorii orașului!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 01, 2016 with No Comments

cris

Continuă practicile imorale în Consiliul Local din Chișineu Criș. Dacă primarul Gheorghe Burdan s-a văzut câștigător la limită în fața tânărului liberal Claudiu Drăgan, acum face tot posibilul pentru înlăturarea liberalilor din structurile de conducere a orașului. PSD nu se dă în lături de la nimic, sfidând voința cetățenilor care în număr mare au votat reprezentanții PNL în Consiliul Local al orașului Chișineu Criș. Drept dovadă – niciun consilier liberal nu are acces în consiliile de administrație ale instituțiilor publice subordonate Primăriei! Nici măcar pe Claudiu Drăgan, manager al clubului fanion de fotbal al Aradului, UTA, consilierii pesediști nu l-au considerat suficient de bun pentru a avea un cuvânt de spus în mișcarea sportivă la nivelul orașului!

Acest abuz incalificabil a fost dublat, la ședința de consiliu de vineri, de faptul că majoritatea PSD, în complicitate cu primarul Burdan, a dispus din nou cheltuirea dubioasă a unor mari sume de bani pe servicii care nu pot fi verificate. Pe ordinea de zi a ședinței a apărut, suplimentar față de ordinea de zi stabilită, un punct privind rectificarea bugetară pentru „deratizare”. De fapt, este vorba despre dezinsecție. Suma de 30.000 de lei suplimentează alți 50.000 de lei alocați inițial pentru combaterea țânțarilor. Alocarea s-a făcut fără ca primăria să pună la dispoziția consilierilor locali, deși aceștia au solicitat în mod expres, condițiile de selecție a firmei câștigătoare. Continuă, astfel, practica aranjamentelor subterane la Primăria Chișineu Criș, a risipei de bani publici către clientela PSD. Se fac cheltuieli nejustificate, într-un mod total netransparent, sub orice pretext! Un alt exemplu: alocarea de către majoritatea pesedistă a sumei de 7.000 de lei pentru desfundarea unui canal, fără nicio explicație suplimentară!

PNL îl somează pe primarul orașului Chișineu Criș, Gheorghe Burdan, să înceteze să se comporte în Primărie și în Consiliul Local ca un vătaf și să acorde respectul cuvenit miilor de cetățeni ai orașului care au votat pentru întinerirea și profesionalizarea administrației locale. Îi asigurăm pe locuitorii orașului Chișineu Criș că, deși se încearcă intimidarea cu orice prilej a consilierilor locali PNL, nu vom tolera practicile abuzive ale PSD și sfidarea cetățenilor prin sifonarea banilor publici!

No Comments

Comments for PSD își bate joc, la Chișineu Criș, de banii publici și de locuitorii orașului! are now closed.