Start la Maratonul Moş Crăciunilor

Written by admin. Posted in Divertisment, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on decembrie 12, 2013 with No Comments

Asociaţia Educatio,  Primăria Arad , ARED,  în colaborare cu Poliţia Locală Arad şi Clubul Sportiv Experienţa Multisport organizează cea de-a IV-a ediţie a Maratonului Moş Crăciunilor. Devenit deja tradiţie, evenimentul se va desfăşura duminică, 15 decembrie 2013, începând cu ora 14, iar întâlnirea participanţilor va avea loc pe platoul din faţa Palatului Administrativ Arad.

Se vor organiza trei categorii de alergare: cros 8 km, ştafetă  8 km (2 x 4 km) , care vor debuta la ora 14 din faţa Palatului Administrativ, precum şi tradiţionalul Maraton al Moş Crăciunilor, care va începe la ora 16, din faţa Palatului Administrativ. Premiile care se vor acorda la această acţiune sunt în valoare de 3.600  lei, după cum urmează:

  • Cros 8,5 km (se premiază atât fetele cât şi băieţii) Locul I: 300  lei, Locul II: 200 lei, Locul III: 100 lei.
  • Ştafetă  8,5 km Locul I: 300 lei, Locul II: 200 lei, Locul III: 100 RON
  • Maratonul Moş Crăciunilor: Locul I: 900 lei, Locul II: 600 lei, Locul III: 300 lei

Cei care doresc să se înscrie la acest eveniment o pot face la adresa http://www.ared.ro/maraton. Până în momentul de faţă s-au înscris peste 150 de persoane, cel mai popular fiind Maratonul Moş Crăciunilor.

Caracterul sportiv al acestui maraton este dublat şi de caracterul umanitar. Fiecare participant va dona o carte sau o jucărie pentru fiecare probă la care se înscrie, iar jucăriile şi cărţile adunate vor fi donate.

Sponsorii evenimentului sunt Hervis, Club Rotaract Arad, Librăria Scienta.

 

No Comments

Comments for Start la Maratonul Moş Crăciunilor are now closed.