Tinerii liberali arădeni au trei reprezentanți în Biroul Politic Național al TNL

Written by florin coita. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , , ,

Published on iunie 20, 2016 with No Comments

fulias-varga-boca pnl

Biroul Politic Național (BPN) al Organizației de Tineret a Partidului Național Liberal (TNL) s-a reunit duminică, la Brașov, pentru a face o analiză proprie asupra rezultatelor de la alegerile locale, pentru a analiza activitatea din cadrul filialelor, dar și pentru a aproba anumite modificări în cadrul structurilor de conducere a filialelor județene sau chiar în cadrul BPN.

Astfel, în cadrul ședinței BPN a TNL, președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Andrei Fuliaș, a fost ales vicepreședinte al TNL România. Totodată, Glad Varga, care până acum deținea funcția de secretar general adjunct al TNL România, a fost ales co-președinte al Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali (COATL).

Andrei Fuliaș și Glad Varga nu sunt singurii tineri liberali arădeni care fac parte din Biroul Politic Național al TNL. Președintele Organizației Municipale de Tineret a PNL Arad, Bogdan Boca, este și el membru în cadrul BPN al TNL.

Astfel, cu excepția Capitalei, Aradul este județul cu cea mai mare cotă de reprezentare în cadrul conducerii naționale a tinerilor liberali, cu trei reprezentanți.

No Comments

Comments for Tinerii liberali arădeni au trei reprezentanți în Biroul Politic Național al TNL are now closed.