Stadionul Motorul va fi echipat cu gazon ca la Manchester

Written by admin. Posted in Sport

Tagged: , , , , , , , , ,

Published on ianuarie 18, 2017 with No Comments

16122078_1354921977880987_1376409353_o

Primăria Arad va asigura condițiile de desfășurare a activității competiționale a echipei de fotbal UTA în acest sezon pe arena Gloria, începând din luna martie. În paralel, municipalitatea va realiza investiții de modernizare la stadionul Motorul pentru sezonul 2017-2018, care va găzdui meciurile de fotbal până la finalizarea șantierului noului Stadion Municipal Francisc Neuman.

Anunțul a fost făcut în conferința de presă organizată în această dimineață de viceprimarul municipiului Arad, domnul Călin Bibarț, alături de care a fost prezent ca reprezentant al echipei UTA, domnul Alexandru Meszar.

Reprezentantul municipalității a precizat că în urma consultărilor cu reprezentanții UTA, aceștia au decis ca echipa să joace primele două partide din acest an tot pe Motorul, această perioadă de timp fiind necesară pentru reamenajarea gazonului arenei de atletism Gloria. De asemenea, pentru public vor fi instalate tribune cu o capacitate de aproximativ 2000 locuri.

În ceea ce privește investițiile prevăzute de Primărie în acest an pentru modernizări la Stadionul Motorul, acestea au în vedere terenul de joc și creșterea capacității tribunelor până la 4000 locuri, astfel încât aici să se poată desfășura inclusiv meciuri de liga 1. Suprafața de joc de la stadionul Motorul se va amenaja în premieră în România printr-un un sistem nou de gazon hibrid (natural și artificial), tehnologie folosită de marile cluburi de fotbal din Europa, cum ar fi Manchester United. Valoarea estimată a investițiilor este de aproximativ 600.000 de euro.

 

No Comments

Comments for Stadionul Motorul va fi echipat cu gazon ca la Manchester are now closed.