Spectacolul “Sorry” pe scena teatrului arădean

Written by admin. Posted in Cultura, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on februarie 27, 2013 with No Comments

Joi, 28 februarie, de la ora 19.00, în sala mare, a  Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad va avea loc spectacolul „Sorry”, de Alexandr Galin, în regia lui Ion Ardeal Ieremia.
Echipa minunatului spectacol „Anonimul veneţian” (actorii Claudia Ieremia şi Zoltan Lovas şi regizorul Ion Ardeal Ieremia) îşi asumă o nouă provocare – spectacolul „Sorry” pe care îşi promite să îl transforme (la fel ca şi pe „Anonimul…”) înt-un adevărat punct de reper al iubitorilor de teatru din Arad. Ce au în comun cele două spectacole, în afară de cei doi actori şi de regizor? „Iubirea” – este primul răspuns dat atât de Claudia Ieremia, cât şi de Zoltan Lovas. Dar una total diferită de cea din „Anonimul…”, o iubire cu alte trăiri, alte costuri, alte consecinţe. Regizorul Ion Ardeal Ieremia defineşte cel mai bine acest spectacol: „«Sorry» este noul teren de joacă al actorilor Claudia Ieremia şi Zoltan Lovas, după ce s-au jucat de peste o sută de ori în decorul «Anonimului Veneţian». Trebuia să le fac cadoul ăsta, pentru că la cât de bine comunică pe scenă nu au nevoie decât de un prilej!”.
Aşadar, teatrul arădean vă aşteaptă, joi seara, la un spectacol ce, susţin reprezentanţii instituţiei, va cuceri, va fascina, şi – mai ales – se va face iubit.

 

No Comments

Comments for Spectacolul “Sorry” pe scena teatrului arădean are now closed.