Sergiu Bîlcea (PNL) : „Atacurile PSD la adresa independenței justiției sunt inacceptabile!”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 23, 2018 with No Comments

PNL Arad critică atacurile PSD la adresa independenței justiției și consideră greșită intenția ministrului justiției de a demite conducerea DNA.

Raportul citit de ministrul justiției este un atac politic la adresa independenței justiției. Oricine a putut observa în ultimul an că PSD a făcut un scop din oprirea luptei împotriva corupției, iar încercarea de demitere a șefei DNA se înscrie în această direcție. Este evident că ministrul justiției a primit un ordin politic, din partea unor politicieni, lideri ai PSD, care nu doresc să fie anchetați. Schimbările în justiție nu trebuie făcute la ordinul politicienilor și partidelor. Suntem convinși că președintele României, domnul Klaus Johannis nu va da curs solicitării Guvernului PSD. Rămâne însă problema atitudinii PSD și a Guvernului, care declanșează atacuri sistematice la adresa independenței justiției. Acești politicieni trebuie să înțeleagă că România s-a schimbat, românii nu mai acceptă politicieni corupți, nu mai acceptă controlul politic asupra justiției, nu acceptă pași înapoi spre o perioadă în care politicienii nu puteau fi cercetați și nu răspundeau pentru faptele lor”, a spus Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale PNL Arad.

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea (PNL) : „Atacurile PSD la adresa independenței justiției sunt inacceptabile!” are now closed.