Sergiu Bîlcea: „Deputatul Tripa ar fi bine să arate mai mult respect, din cauza acestei atitudini sfidătoare a pesediștilor au ieșit românii în stradă!”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on februarie 02, 2017 with No Comments

sergiu-bilcea

Vicepreședintele PNL Arad, Sergiu Bîlcea, reacționează într-un comunicat de presă față de limbajul suburban folosit de deputatul Florin Tripa și jignirile pe care Tripa le proliferează în spațiul public.

„Cuvintele folosite de Florin Tripa sunt specifice limbajului de mahala, acolo unde PSD a dus, de altfel, politica românească.

Înțeleg agitația pesedistului Tripa, însă ar trebui să se controleze, fiindcă domnul Tripa este plătit din banii noștri nu să fie obraznic și cu aere de superioritate. Când oamenii ies în stradă, îți arată obrazul și îți reproșează că i-ai mințit și că ți-ai bătut joc de țară, decent ar fi să nu vorbești despre „tupeu”, „incitatori”, „nenorocire”, „insolență” și iar „tupeu”, „joasă speță”, „ipocrizie”, „dezastre”, „incompetență”. Florin Tripa ar fi bine să arate mai mult respect față de cetățeni, să nu se considere deasupra românilor, un fel de șef care nu dă socoteală nimănui. Tocmai din cauza acestei atitudini sfidătoare a pesediștilor au ieșit românii în stradă” spune Sergiu Bîlcea.

Vicepreședintele PNL Arad, Sergiu Bîlcea, revine cu solicitarea adresată parlamentarilor, inclusiv celor de la PSD, de a vota împotriva grațierii. „Deputatul Tripa ne transmite că parlamentarii PSD de Arad sunt în Parlamentul României, acolo unde au fost trimişi de arădeni pentru a-și face datoria şi a-i reprezenta cu cinste, profesionalism şi onestitate. Asta spun și eu: să fie cinstiți, profesioniști și obiectivi și să nu îi scape de pușcărie pe corupți, așa cum vrea Guvernul PSD! Ați văzut că se poate, există și pesediști decenți care și-au dat demisia fiindcă nu sunt de acord să fie părtași la acest abuz de putere. Iată, Florin Tripa are și modele de bun simț la care se poate raporta, chiar în PSD” a concluzionat vicepreședintele PNL Arad.

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea: „Deputatul Tripa ar fi bine să arate mai mult respect, din cauza acestei atitudini sfidătoare a pesediștilor au ieșit românii în stradă!” are now closed.