Sergiu Bîlcea: „45,8 milioane de euro pentru șoseaua de centură a Aradului!”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , ,

Published on iulie 26, 2018 with No Comments

Vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea a anunțat astăzi depunerea spre finanțare a celui mai important proiect de la înființarea Consiliului Județean: 45,8 milioane de euro pentru finalizarea șoselei de centură a municipiului Arad!

,,Prioritatea absolută a mandatului nostru o reprezintă modernizarea drumului Arad – Șiria – Pâncota – Buteni. Este un proiect pe care mi l-am asumat pentru a moderniza 61 km de drum județean pe una dintre cele mai circulate rute din județ. După depunerea documentației pe Arad – Șiria – Pâncota – Buteni, ne-am concentrat pe porțiunea finală a centurii Aradului, care reprezintă cel mai important proiect de la înființarea Consiliului Județean Arad! El presupune inclusiv un pod nou peste Mureș, un pasaj peste calea ferată, trei sensuri giratorii, pistă de biciclete, iluminat public pe toată lungimea șoselei de centură. Investiția este finanțată prin Programul Operațional Regional și face parte din proiectul Consiliului Județean Arad de modernizare a 300 de km de drum județean, adică 25% din totalul rețelei”, a declarat vicepreședintele CJA, Sergiu Bîlcea.

Proiectul de finalizare a şoselei de centură a municipiului Arad a fost depus la Agenţia de Dezvoltare Regională V Vest Timişoara.

 

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea: „45,8 milioane de euro pentru șoseaua de centură a Aradului!” are now closed.