Dorel Căprar, preşedinte PSD Arad : ,,Uite cine vorbeşte” – replică Adrian Ţolea, care vorbeşte în loc să muncească!

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on mai 08, 2013 with No Comments

Constatam nu fără amărăciune în suflet că pedeliştii arădeni, în frunte cu vicepreşedintele CJA, Adrian Ţolea, un consacrat vicepreşedinte de rezervă, dânsul fiind solicitat, ca o veritabilă vioară a doua la CJ Arad, doar atunci când nu există portocalii mai importanţi care să ocupe acest fotoliu, spuneam, constatam cu amărăciune că în Săptămâna Mare, atunci când toţi trebuia să fim mai buni, mai cu frică de Dumnezeu, pedeliştii preferă să împraştie vrajbă şi ură, ignorând faptul că arădenii sunt buni creştini şi nu (de)gustă scandal în orice situaţie, aşa cum le place celor care au dus Romania spre dezastru.

Cred ca domnul Ţolea a greşit ,,adrisantul”,vorba lui nenea Iancu, probabil că dânsul se răstea la şeful său pe linie de… dreapta, M.R. Ungureanu, politicianul Kobe, cel care a tăiat finanţările la proiectele enumerate cu atâta emfază de micuţul politician arădean și – mai mult decât atât – a ,,uitat” să aloce bani măcar pentru conservarea lucrărilor. Dorel Căprar: ,, Da, o spun ferm şi răspicat, îmi doresc ca în judeţul Arad să vină investitori chinezi, nu doar pentru că sunt oameni meticuloşi şi extrem de serioşi dar şi pentru că acest popor investeşte enorm în Europa. În toate întâlnirile cu oamenii de afaceri chinezi am susţinut ca Aradul să fie o destinaţie economică preferată şi am primit asigurări că investiţiile chineze se pot îndrepta aici”.
Nu credeam că mai este cazul să-i reamintim acestui politician de carton şi camarilei sale, ce a însemnat PNDI-ul cu care se tot umfla in presă, nimic altceva decât un program destinat sifonării banilor publici, banii arădenilor, dovadă stă şi faptul că omul de afaceri care câştiga licitaţii pe bandă rulantă este acum în puşcărie. Nu vrem să credem că vicele CJA, care la un moment dat era şi administrator la propriile afaceri şi vice al județului, aflându-se clar în conflict de interese, încurajează ilegalităţile ca şi cum ar fi o deviză a partidului din care face parte.

,, Le reamintesc celor care conduc judeţul şi care mereu pasează vina pe actuala guvernare, mascând eşecul răsunător al guvernelor incompetente Boc si MRU, că trebuie să se apuce de treabă si nu sa-şi piardă timpul cu declaraţii violente, jignindu-i astfel şi pe arădenii care îi plătesc să munceasca nu să se lupte în declaraţii politice mincinoase”.

Săptămâna Mare trebuia să ne aducă pace, linişte sufletească, împăcare cu lumea din jur şi o comunicare spirituală cu Dumnezeu. Dar portocalii judeţului n-au nici măcar un Dumnezeu.

No Comments

Comments for Dorel Căprar, preşedinte PSD Arad : ,,Uite cine vorbeşte” – replică Adrian Ţolea, care vorbeşte în loc să muncească! are now closed.