Senatorul Ioan Cristina infirmă cele spuse de Gheorghe Falcă

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on februarie 27, 2014 with No Comments

Preşedintele Filialei Teritoriale PNL Arad, senatorul Ioan Cristina,  a ţinut să aducă în faţa arădenilor, lămuriri asupra  problemei legată de sediul Poliţiei de Frontieră de pe strada Mărăşeşti, în care primarul Gheorghe Falcă a declarat, miercuri, că ar fi fost sunat de cineva de la liberali, care i-ar fi spus că PSD s-a opus transferului clădirii către autoritaţile locale, pentru a fi transformată în şcoală.

Falcă, a afirmat în luna ianuarie, că Radu Stroe, ministrul de Interne de la vremea respectivă, i-ar fi promis clădirea Poliţiei de Frontieră, lucru de care ştia şi senatorul Ioan Cristina. Edilul şef Falcă afirma atunci că ministru a fost de acord cu predarea clădirii, dar a condiţionat ca la întâlnirea de la minister să participe şi senatorul Ioan Cristina, alături de el.

„Vreau să vă spun că lucrurile nu stau deloc aşa cum spune domnul Falcă. Acesta m-a contactat printr-un intermediar, să mergem împreună la domnul ministru Stroe. Întâlnirea era programată într-o vineri, când eu vin de obicei la Arad, pentru că am activitate în colegiu. Aşa că l-am sunat pe domnul ministru Stroe şi l-am întrebat dacă e neapărat nevoie să particip şi eu la întâlnirea domniei sale cu Gheorghe Falcă. Mi-a spus că nu iar când l-am întrebat despre clădire mi-a spus că o să-i dea lui Falcă … ceva ce nu pot să reproduc aici”, a declarat senatorul arădean, Ioan Cristina

No Comments

Comments for Senatorul Ioan Cristina infirmă cele spuse de Gheorghe Falcă are now closed.