Senatorul Constantin Traian Igaș a participat la depunerea dosarelor de candidaturi ale PDL pentru Parlamentul European la BEC

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on martie 23, 2014 with No Comments

 

Senatorul Constantin Traian Igaș, secretar executiv al PDL, a participat duminică, 23 martie 2014, la depunerea dosarelor de candidaturi ale PDL pentru Parlamentul European la Biroul Electoral Central.

“Astăzi am reprezentat Biroul Permanent Județean al PDL Arad la depunerea dosarelor de candidaturi la BEC, listă pe care filiala arădeană are doi reprezentanți: Iustin Cionca, prim-vicepreședinte al PDL Arad, pe locul 8 și Gheorghe Falcă, primar și președinte al organizației, pe locul 15″ declară senatorul arădean Constantin Traian Igaș.

Depunerea dosarelor de candidaturi vine după ce sâmbătă PDL a organizat un miting de forță la Cluj cu participarea a aproximativ 25.000 de oameni, doar din organizațiile din zona de vest venind 306 autocare.”S-a văzut că mobilizarea din partea organizației PDL Arad este foarte mare, chiar în acest weekend la mitingul de la Cluj au participat peste 1.300 de arădeni. Le mulțumesc tuturor celor care au venit la miting și îi felicit pentru mobilizarea și implicarea de care au dat dovadă. De aceea consider că diferența o vor face candidații noștri și capacitatea lor de a reuși să mobilizeze electoratul la vot” este de părere senatorul PDL, Traian Igaș.

 

No Comments

Comments for Senatorul Constantin Traian Igaș a participat la depunerea dosarelor de candidaturi ale PDL pentru Parlamentul European la BEC are now closed.