Se apropie Supermaratonul Bekescsaba-Arad-Bekescsaba

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 15, 2013 with No Comments

Supermaratonului Bekescsaba-Arad-Bekescsaba a ajuns la cea de a XVI-a ediție, eveniment ce se va desfășura în perioada 25-26 mai. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret a anunțat că înscrierile pentru această competiție se pot face, începând cu data de 10 mai, de luni până joi, între orele 8.00 și 16.00, iar vinerea între orele 8.00 și 14.00, la sediul instituţiei, de pe strada Lucian Blaga nr. 20.

Startul la Supermaratonul Bekescsaba-Arad-Bekescsava va fi dat în ziua de 25 mai, din faţa Primăriei din Bekescsaba (Ungaria), la ora locală 9.00. Prima etapă, de la Bekescsaba laArad, prin Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, măsoară 108 kilometri.

În cea de a doua zi a Supermaratonului, de la Arad spre Bekescsaba, sportivii vor avea de parcurs 96,7 kilometri, iar startul va fi dat din faţa Primăriei Arad.

La ediția trecută a Supermaratonului Bekescsaba-Arad-Bekescsaba au participat aproape 700 de concurenți.

Supermaratonul Bekescsaba-Arad-Bekescsaba este o cursă deschisă participanţilor de toate vârstele, amatori sau profesionişti. Se va concura atât la individual, cât şi pe ştafete, masculin şi feminin. Competiţia are şi secţiuni de ciclism şi patine cu rotile.

No Comments

Comments for Se apropie Supermaratonul Bekescsaba-Arad-Bekescsaba are now closed.