Ruşine să vă fie că aveţi tupeul să îmbrăcaţi tricoul UTA-ei!!!

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on aprilie 28, 2013 with No Comments

UTA a pierdut meciul de la Râmnicu Vâlcea, după un joc penibil, luându-şi astfel adio de la promovarea în primul eşalon al fotbalululi românesc. “ Bătrâna Doamnă” a fost înfrântă cu scorul de 2-0, de o echipă fără patru titulari, dar care a dovedit că are caracter, chiar oltenesc fiind. Nu cred că ar fi multe de spus, dar un lucru este cert: o mare parte din jucătorii de la UTA ar trebui să aibă interdicţie de a purta tricoul alb roşu, sau chiar mulţi oameni din staff-ul tehnic să nu aibă drrptul de a antrena echipa arădeană (cred că ecuaţia ar începe chiar cu Falub).

Adrian Falub, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”, a catalogat evoluţia elevilor săi a fost „penibilă” şi „jenantă”. Dar oare el nu are nici o vină? Oare, nu antrenorul face echipa, stabileşte detaliile unei partide? De ce nu recunoaşte că alături de “marionetele” din teren e şi el la fel de “jenant” şi chiar “penibil. După un meci ca şi acesta, oricare antrenor (cu caracter) ar fi fost cu demisia pe masă, dar dacă vorbim de caractere, atubci nu cred că trebuie să ne uităm către actuala formaţie UTA.

Mult respect pentru finanţatorul clujean, dar degeaba se zbate el, dacă restul nu au nici o treabă. Aşa cum spunea după acest meci, avenit vremea curăţeniei.

„Sunt convins că această echipă nu vrea și nu poate să promoveze. Altfel nu-mi explic de ce jucătorii nu și-au dat viața pe teren astăzi, nu și-au lăsat inima în iarbă, căci știam că nu avem decât varianta victoriei. Dar, am jucat ca o echipă în vacanță. Parcă gazdele se luptau pentru promovare și nu noi”, a declarat Adrian Marţian

Cum vrei să promovezi, cănd tu, cu o echipă de rezerve( Rm. Vâlcea) nu reuşeşti să tragi un şut la poartă, nu pe spaţiul porţii? Sau poate unii jucători nu-şi doresc promovarea, fiind conştienţi că în liga I, nu mai fac faţă, drept urmare vor fi puşi pe liber. Este şi asta o variantă care ar putea fi luată în calcul. Altel nu pot să-mi explic prestaţia din jocul de azi cu Vâlcea.

Finanţatorul, Adrian Marţian a ameninţat că va face curăţenie generală după încheierea returului. Aşa ar trebui, dar să înceapă cu cine trebuie, aduşi jucători tineri, arădeni şi să se construiască o echipă, că tot se laudă Marţian, cu o strategie pe termen lung, alături de prietenul său Mutu.

Nu pot să spun decât că…aţi fost “PENIBILI”, da dar banii să fie luaţi la zi. Pentru ce ? Aceşti jucători ai UTA-ei ar trebui să aducă bani de acasă, pe urmă să îmbrace tricoul” Bătrânei Doamne”. Cu siguranţă etapa viitoare, pe arena “Francisc Neuman” vor fi maxim 100 de spectatori.

 

 

No Comments

Comments for Ruşine să vă fie că aveţi tupeul să îmbrăcaţi tricoul UTA-ei!!! are now closed.