Rugbyştii de la CSU Arad au cedat în faţa moldovenilor de la Poli Iaşi (foto)

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , , ,

Published on aprilie 13, 2013 with No Comments


Stadionul din Sânicolaul Mic a fost gazda celei de-a treia etapă din cadrul Diviziei Naţionale de rugby, unde formaţia CSU Arad a primit vizita moldovenilor de la Politehnica Iaşi, echipă care normal trebuia să joace în Superligă, dar din motive financiare a preferat să rămână în eşalonul secund. Pe un teren greu, alunecos, „grădiniţa” lui Ovidiu Şerban nu a putut ţine piept unei echipe mult mai omogene şi unui arbitraj, putem spune de toată jena. Partida s-a încheiat cu scorul de 18-6, în favoarea celor de la Iaşi, cele şase puncte ale arădenilor fiin marcate de Costandache, acesta reuşind să fructifice două lovituri de pedeapsă în min. 18 şi 46. Oaspeţii la rândul lor au reuşit să culce balonul de trei ori în terenul de ţintă al arădenilor (min. 15, 40 şi 72),reuşind să transforme doar o dată, iar în min. 80, au trecut balonul printre buturi dintr-o lovitură de pedeapsă. Ambiţia a fost mare de ambele părţi şi nu de multe ori s-a lăsat cu cartonaşe galbene, eliminări temporare şi chiar cu un cartonaş roşu văzut de Costandache.

„Ce pot să spun despre acest meci, în mare măsură sunt mulţumit, e greu să joci împotriva unui arbitraj ostil. Dar cum am mai spus-o, prea puţin mă interesează rezultatul, pentru mine tot ceea ce contează la ora actuală este să construiesc o echipă. Am cea mai bună primă linie din grămadă, o spun fără modestie din toată ţara. Repet obiectivul meu este să cresc şi să construiesc o echipă, am făcut-o de atâtea ori şi sunt conştient că pot să o mai fac odată. Ce m-a deranjat astăzi în jocul echipei mele, indisciplina, un capitol la care trebuie să mai lucrez.”- a declarat antrenorul Ovidiu Şerban

Pentru CSU Arad au evoluat: Grindei, Tomaşcu, Floruţ,Moraru, Cosacu, Marchiş, Florea, Ciocan, Afloare, Costandache, Burai, Farcaş, Ene, Ţepurică, Tiron.

Rezerve: Lionte, Gabor, Rus, Dângă, Bălţatu, Nastiuc, Olariu

În etapa cu numărul patru care se va disputa pe 20 aprilie, CSU Arad va întâlni în deplasare formaţia Ştiinţa Petroşani.

[nggallery id=12]

No Comments

Comments for Rugbyştii de la CSU Arad au cedat în faţa moldovenilor de la Poli Iaşi (foto) are now closed.