România stat islamic? Mai bine Adio Europa! (editorial)

Written by admin. Posted in Editorial, Uncategorized

Tagged: , , ,

Published on noiembrie 23, 2015 with No Comments

eu

scris de: Dan Coita

Imediat după așa zisă „revoluție” gândurile românilor se îndreptau către vest, adică spre Europa. Toți doreau să plece în Occident, s-au îmbulzit la pașapoarte și au plecat, au văzut și au revenit (majoritatea). Dar a venit Uniunea Europeană, așa că datele problemei s-au schimbat, nu mai vrem să plecăm noi în Europa, vrem să vină ea la noi, să aderăm și noi. Am făcut cereri de aderare, demersuri și ce am primit în schimb? Nici decum o primire fastuoasă pentru că am luptat pentru idealurile democrației, pentru „liberte,egalite,fraternite” europeană. Nu ne-au dat nimic, dar nici nu am cerut pomană. Primul lucru ce au făcut? Dacă noi nu am cerut, ei ne-au cerut; resursele naturale, aurul, pădurile, fabricile. Și le-am dat! Că așa suntem noi, „buni” le-am dat la toți, la turci, la tătari, la nemți, la ruși…Pădurile la Schweighofer, petrolul la OMV și multe altele. Așa am ajuns să fim alături de surioara mai mare a noatră Europa, în anul 2007.

Da! suntem cetățeni europeni și avem drepturi, dreptul de a călători în Europa germanilor, austriecilor, francezilor sau a olandezilor doar cu buletinul. Ne-am scos putem spune.

Iată că trec ani și noi românii așa cum ar fi normal vrem în Schengen. Ce va trebui să mai oferim surorii mai mari numită Europa ca să fim și noi primiți la masa bogaților? Poate sufletul că atâta ne-a mai rămas, în rest ne-au luat tot. Dar iată că una din țările care s-a opus intrării npoastre în Schengen este Olanda, țară în care musulmanii, actuali sau viitori teroriști, distrugători ai Europei reprezintă un număr substanțial (n.r Rotterdamul are primar musulman pe nume Ahmed Aboutaleb). În Franța sunt la ora actuală aproape 400 de ghetouri musulmane unde poliția nu are ce să caute. De ce trebuie să suportăm noi umilința din nou, după ce am percutat ca un ceas elvețian la tot ce ne-a cerut Europa. Nu ne-au primit în Schengen, ne-au cerut securizarea frontierelor. Am făcut-o!

În urma unei reuniuni a celor mari și bogați s-a hotărât reintroducerea pașapoartelor, așa că puținul ce l-am luat după ce am dat tot ce am avut ne va fi luat. De anul viitor vom fi din nou umiliți și batjocoriți pe la porțile Europei. De ce? Pentru că Merkel a vrut jihadiști în Europa, pentru că după atentatele de la Charlie Hebdo serviciile secrete franceze nu au luat nici o măsură. De aia! Pentru asta tot noi suntem cei care plătim.

Până la finele acestui an, Comisia Europeană va veni cu o propunere de reformă a ceea ce înseamnă „Codulu Frontierelor Schengen”. Acesta prevede ca la frontierele externe ale spațiului Schengen să poată fi exercitate controale sistematice ale cetățenilor membrii UE. E declarația ministrului francez de exerne și a unui comisar de la Bruxelles.

Așa că noi românii vom ajunge cetățeni de rangul doi, aici în Europa unde stăm de mii de ani, vom intra cu pașaport în propria noastră ogradă. Dar, că există și un dar, jihadiști belgieni, francezi, germani de care or mai fi ei, care luptă împotriva crucii, a creștinismului în Europa, vor circula doar cu buletinul, nestingheriți prin bătrâna Europă. Era să uit și islamiștii lui Mekel la fel.

Mulțumim „tovarășilor” Hollande, Barroso, Junckers, Merkel, sau Schultz pentru că în 25 de ani ați reușit să aduceți Europa, cu politica voastră falsă într-o criză politică și ideologică.

Nouă, românilor nu ne trebuie o astfel de Europă, fără creștinism, fără Dumnezeu, cu Allah în frunte, cu un viitor favorabil islamizării. Decât să transformăm Clujul, Timișoara sau Aradul în cartiere musulmane precum Molenbeek sau Saint Denis, atunci mai bine spunem;

Adio Europa!

No Comments

Comments for România stat islamic? Mai bine Adio Europa! (editorial) are now closed.