Reunire sub semnul tinereții și al incertitudinii

Written by admin. Posted in Sport, Top News, Uncategorized

Tagged: , , , ,

Published on iunie 05, 2024 with No Comments

Jucătorii UTA-ei au revenit azi din vacanță, iar întâlnirea a stat sub semnul tinereții și al incertitudinilor. Au fost prezenți pe arena ICRTI nu mai puțin de 35 de jucători, „sita” urmând să „cearnă” până la plecarea în cantonamentul de la Rogla (Slovenia).

Prima ședință de pregătire s-a desfășurat sub supravegherea secunzilor Sorin Rădoi și Ștefan Boroș și a preparatorilor fizici, Vlad Nicoară și Cătălin Stănilă. Portarii s-au dezmorțit separat, cu Dan Țapoș.

Au participat la antrenamentul de azi (urmând ca Mircea Rednic să ia primele decizii după meciul amical de la Pecica, de sâmbătă, de la ora 11.30), următorii fotbaliști:

Portari: Florin Iacob, Danylo Kucher, Cristian Blaga

Fundași: Alexandru Benga, Marko Stolnik, Răzvan Trif, Darius Iurasciuc, Ionuț Anișorac, Eric Bărbat, Răzvan Joldea, David Băloi, Denis Tătaru

Mijlocași: Albert Stahl, Andrej Fabry, Cristian Mihai, Andrei David, Fabiano Cibi, Robert Vîlcu, Ahmet Ekmekci, Vlad Bădău, Adelin Nica, Mario Andrieș, Răzvan Ristin, Denis Țăroi, Raul Popa, Darius Ghindovean, Luca Innocenti, Abris Samson, Raul Stanciu, Alessio Calotă.

Atacanți: Adrian Petre, Vadym Kyrychenko, Adrian Dragoș, Samir Borcea, Raoul Cristea

Normal, sunt necesare câteva precizări, legate de prezențele și absențele de la reunire.

Toți cei trei portari ar putea părăsi UTA, în condițiile în care Florin Iacob și Danylo Kucher nu mai au contracte de la 1 iulie, iar Cristian Blaga (20 de ani) ar putea fi dat, din nou, sub formă de împrumut.

La reunire au fost prezenți Marko Stolnik sau Albert Stahl, fotbaliști care aproape sigur vor lua alte drumuri fotbalistice. Se pare că fundașul croat s-ar fi înțeles deja cu maghiarii de la Ferencvaros, în condiții salariale peste ceea ce poate oferi UTA.

Clubul nu a făcut niciun comentariu pe seama prezenței lui Adi Petre la reunirea UTA-ei, iar despre Luca Innocenti, mijlocaș central de 21 de ani, crescut de Fiorentina, să spunem că la nivel de seniori a evoluat doar în cel de al patrulea eșalon italian.

UTA a încheiat oficial colaborarea cu Vlad Morar, Tiberiu Căpușă, Ariel Lopez și Alexandru Tudorie și în proporție de 100% va urma și Marcelo Freitas. Mijlocașul brazilian nu a fost prezent la reunire, ca și ceilalți „stranieri” care vin de „peste mări și țări”. Este vorba despre noua achiziție Benjamin van Durmen, despre Diogo Rodrigues, Ibrahima Conte, Joao Pedro, Imoh Ezekiel, Eric Omondi, Kemar Lawrence și Kevin Luckassen. Primii cinci se află sub contract, în timp ce ultimii trei au pe masă oferte de prelungire din partea clubului și au solicitat timp pentru analizarea lor.

No Comments

There are currently no comments on Reunire sub semnul tinereții și al incertitudinii. Perhaps you would like to add one of your own?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.