Reprezentanții administrațiilor din Arad și Bekes s-au întâlnit în această dimineață la Primăria Arad

Written by admin. Posted in Uncategorized, Utile

Tagged: , , ,

Published on septembrie 21, 2015 with No Comments

arad-bekes 21 sept 1

Reprezentanții administrațiilor din Arad și Bekes s-au întâlnit în această dimineață la Primăria Arad pentru a analiza viitoarele proiecte de dezvoltare care vor fi derulate în parteneriat în cadrul noului program de cooperare transfrontalieră Interreg România-Ungaria 2014-2020, finanțat de Uniunea Europeană.

La întâlnire au participat Primarul Municipiului Arad dl.Gheorghe Falcă și dl.viceprimar Levente Bognar, administratorul public al Municipiului Arad d-na Claudia Macra, dl.Adrian Țolea președintele Consiliului Județean Arad, dl. Zalai Mihaly președintele Consiliului Județean Bekes, dl.Simonka Gyorgy deputat în Parlamentul Ungariei, dl.Szasz Zsolt directorul Agenției de Dezvoltare a Județului Bekes, alături de responsabili din departamentele administrațiilor locale din Arad și Bekes.

În cadrul discuțiilor s-au analizat direcțiile de colaborare și s-au pus la punct proceduri de lucru. Cei prezenți au  stabilit ca săptămânal să aibă loc întâlniri între echipele responsabile, pentru evaluarea stadiului proiectelor și a încadrării în obiectivele propuse.

Cooperarea între Arad și Bekes pentru atragerea de fonduri europene s-a concretizat până în prezent prin implementarea a numeroase proiecte care au contribuit la  dezvoltarea socio-economică și de infrastructură a regiunii. Proiectele finanțate prin programele Phare-CBC și HU-RO au fost derulate la nivelul administrațiilor locale și județene, la nivelul mediului de afaceri, al mediului universitar, etc.

No Comments

Comments for Reprezentanții administrațiilor din Arad și Bekes s-au întâlnit în această dimineață la Primăria Arad are now closed.