4 bărbați, bănuiți de furt dintr-un autoturism

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on martie 29, 2018 with No Comments

Polițiștii Secției nr. 2 Micălaca cercetează patru bărbați, bănuiți de furt dintr-un autoturism.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat 3 cetățeni moldoveni, cu vârste cuprinse între 51-54 de ani și un cetățean ucrainian, de 45 de ani, care, la data de 22 ianuarie a.c., ar fi sustras dintr-un autoturism parcat pe raza municipiului o tabletă și bani, cauzând un prejudiciu total de 6.227 de lei.

Polițiștii continuă verificările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Au încercat să fure dintr-un imobil

 

Polițiștii orașului Sântana au identificat doi minori și un tânăr, bănuiți de tentativă de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat doi minori, de 14 și 15 ani și un un tânăr de 20 de ani, care, în noaptea de 26/27 martie a.c., ar fi pătruns prin escaladarea gardului în garajul unui imobil de pe raza localității Sântana. Tinerii intenționau să sustragă mai multe scule electrice în vederea comercializării acestora, însă ar fi fost surprinși de proprietar, abandonând bunurile și reușind să fugă.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a tinerilor în cauză, pe numele lor fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de furt calificat.

 

 

Infracțiuni rutiere

 

Polițiștii au depistat ieri, în trafic, mai multe persoane care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii Secției nr. 5 Rurală Ineu au depistat un tânăr de 22 de ani, din Târnova, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Chier, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 41 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism în Piața Sârbească din municipiu. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoturismul este radiat din circulație de autoritățile belgiene din luna ianuarie 2018.

A mai fost depistat un bărbat de 31 de ani, din Vinga, în timp ce conducea un autoturism pe raza aceleiași localități, fără a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Polițiștii rutieri în acțiune

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 214 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 76.000 de lei.

Dintre acestea, 45 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 169 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 12 permise de conducere și 8 certificate de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for 4 bărbați, bănuiți de furt dintr-un autoturism are now closed.