Reamenajarea stadionului “Francisc Neuman” va începe abia în luna septembrie

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on mai 23, 2013 with No Comments

Lucrările de reamenajare a stadionului “Francisc Neuman” din Calea “Aurel Vlaicu” vor începe abia în luna septembrie, anunţul a fost făcut de primarul Aradului, Gheorghe Falcă. Acesta a mai afirmat că licitaţia se află pe lista Societăţii pentru Excelenţă în Administraţia Publică, dar a fost retrasă pentru o perioadă, deoarece cei de la SEAP au cerut scoaterea unei condiţii din caietul de sarcini.

Este vorba despre condiţia pe care Primăria Arad a cerut-o și anume ca firmele interesate de modernizarea stadionului să fi construit un stadion de mărimi similare. Autoritățile arădene mai spun că stadionul ar tebui să fie gata în trei ani. Este vorba despre construirea unei arene care va putea găzdui până la 17 mii de suporteri.

„După validarea documentelor, care se va face până la data de 10 iunie, vor urma 40 de zile, termen pentru depunerea ofertelor. Este posibil ca această etapă să fie finalizată până la data de 25-30 iulie, după care vor urma 20 de zile pentru evaluarea ofertelor”, a declarat primarul Gheorghe Falcă.

După ce se vor finaliza toateaceste proceduri, se va trece la încheierea contractelor, perioadă care va dura şi 11 zile, până în data de 2-3 septembrie. Potrivit anunţului publicat de SEAP, valoarea estimată a contractului este de 32.065.322 lei, fără TVA.

 

No Comments

Comments for Reamenajarea stadionului “Francisc Neuman” va începe abia în luna septembrie are now closed.