Ratările au decis remiza albă

Written by admin. Posted in Sport, Top News, Uncategorized

Tagged: , , , ,

Published on octombrie 07, 2023 with No Comments

UTA s-a întors cu un punct de la Ploiești, după o remiză albă în compania Petrolului, la capătul unui meci în care elevii lui Mircea Rednic au ratat ocazii uriașe. Campion a fost Godberg Cooper, care a avut de trei ori șansa deschiderii scorului, dar și Micovschi, la rândul lui aproape de gol.

Pe finalul partidei, șansa i-a surâs UTA-ei, Iacob având două intervenții salvatoare, care au pus un punct în zestrea atât de săracă, totuși, a arădenilor.

Partida a debutat cu o reușită a ploieșetenilor, anulată însă pentru un ofsaid la cel care a finalizat, Musi. Imediat, UTA a avut ocazia să deschidă scorul, însă șutul deviat al lui Căpușă a fost parat de Zima. Meciul a fost disputat, s-a „băgat material” de ambele părți, iar în min. 26 Fabry a scăpat de eliminare, după un fault dur Doua. În min. 39, Stahl a trimis o mingea pe jos în careu, dar nimeni nu a fost la finalizare.

O mare ocazie pentru UTA a apărut în min. 41. Fabry i-a pasat perfect lui Micovschi, care a scăpat singur cu portarul, dar șutul său de la aproximativ opt metri a fost parat senzațional de Zima. Două minute mai târziu, Cooper a scăpat, la rându-i, singur cu portarul, dar a ratat incredibil, Zima respingând miraculos mingea șutată totuși slab de atacantul UTA-ei.

Partea secundă a adus la rampă două echipe parcă preocupate de conservarea rezultatului, iar prima ocazie serioasă a venit de abia în min. 62. Ea a aparținut gazdelor, care puteau deschide scorul, dar Iacob a respins de lângă bară mingea trimisă de tânărul Rădulescu. UTA a răspuns prin Cooper, care a mai ratat două ocazii monumentale, ambele din careul mic, la ultima trimițând mingea în  bara transversală.

Călin Popa, impresionat de urletele lui Hanca, l-a eliminiat total aiurea pe același Cooper (min. 77), care a primit absolut gratuit al doilea cartonaș galben.

Eliminarea a dat aripi celor de la Petrolul, care au ratat la rândul lor șansa victoriei. Iacob a avut două intervenții salutare la ocaziile lui Răducan și Jefferson și totul s-a terminat cu un egal până la urmă echitabil.

Petrolul: Zima – Doua (Jefferson), Papp, Meijers, Hanca – Diomande (Rădulescu), Dumitriu – Musi, Jair, G. Grozav – M. Roman II (Răducan).

UTA: Fl. Iacob – Capușă (Rodriguez), Stolnik, Benga, Abeid – Freitas, C. Mihai – Stahl (R. Pop), Fabry (Stanciu), Micovschi (Dumitrașcu) – Cooper.

Au arbitrat: C. Popa (Pitești) – la centru, D. Mitruți (Craiova) și M. Orbuleț (București) – asistenți.

No Comments

Comments for Ratările au decis remiza albă are now closed.