Procedură de preluare a dosarelor îmbunătățită la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului

Written by admin. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on februarie 27, 2015 with No Comments

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad îmbunătăţeşte procedura de preluare a dosarelor de la beneficiari.

Aceasta se va face zilnic, între orele 8.00-16.30 şi vineri între 8.00-14.00. În plus, ataşat la certificatele de încadrare în grad se va anexa un fluturaş ce va conţine informaţii utile pentru cei care obţin certificat de încadrare, pentru a preveni situaţiile în care aceştia îşi pierd drepturile cuvenite, dar şi pentru respectarea termenelor legale, precum şi a paşilor pe care beneficiarii îi au de urmat pentru înţelegerea și îndeplinirea procedurilor legale.

Deasemenea, DGASPC pune la dispoziţia beneficiarilor numărul de telefon 0257-253721, pe care aceștia îl pot apela pentru orice solicitare sau sesizare. Un angajat va prelua apelul, în timpul programului de lucru, respectiv zilnic între orele 8.00-16.30, iar vineri în intervalul 8.00-14.00,  pentru a-l nota într-un registru şi direcţiona spre serviciile din cadrul Direcţiei, competente în soluţionarea problemelor semnalate. Noutatea o reprezintă faptul că numărul de telefon este disponibil şi după terminarea programului de lucru, când mesajele beneficiarilor vor fi preluate de un robot telefonic, urmând ca solicitările acestora să fie analizate în cel mai scurt timp şi soluţionate.

”Menţionăm că beneficiarii care apelează acest număr trebuie să lase datele reale de identificare. Sesizările anonime nu vor fi luate în considerare” a precizat Erika Stark, director al DGASPC Arad.

 

No Comments

Comments for Procedură de preluare a dosarelor îmbunătățită la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului are now closed.