Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu a fost prezent la Arad pentru câteva zile

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , , , ,

Published on august 19, 2013 with No Comments

Prezent în Arad de câteva zile, prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, a susținut o conferință de presă la sediul PDL Arad.  În vitunea lui, PDL intră într-un ritm alert de reconstrucţie, modernizare şi intensificare a opoziţiei faţă de guvernarea USL, afirmând că se fac eforturi pentru construcţia unei alternative în locul USL-ului. În declaraţiile sale, prim-vicepresedintele PDL a mai susţinut că dorinţa cea ami mare a PDL-ului este ca partidul să se transforme într-o forță politică putenică și să se repornească economia țării.

„PDL a reușit să oprească referendumul pentru revizuirea Constituției, o revizuire greșită care ar fi făcut mult rău țării. Acesta e un succes. PDL a reușit să atragă atenția Guvernului cu programul economic de relansare a mediului de afaceri în România și este un succes. PDL trebuie să aibă mai multă încredere în el, în viitorul său și sunt convins că în PDL sunt suficiente talente care să transforme partidul într-o forță politică mai putenică decât este astăzi, mai deschisă spre societatea civilă, mai deschisă spre tineret și spre mediul profesional.Este momentul să repornim economia țării, care în momentul de față este sufocată. Vizitele mele în teritoriu au legătură cu ceea ce mi-am propus. Vreau să mă integrez în acest partid, să cunosc toate problemele și resursele lui și să mă cunoscă și cei din teritoriu. Am venit aici să facem un proiect comun. Doresc să fac împreună cu colegii un partid de talie europeană. ”, a afirmat  prim vicepreşedintele Predoiu. În ceea ce priveşte candididatura sa la alegerile europarlamentare de anul viitor acesta a spus că nu va candida, iar referitor la alegerile prezidenţiale, Predoiu nu a dorit să se pronunţe, până nu face un tur complet al filialelor din țară.

Prim-vicepreşedintele PDL i-a avut alături pe, Gheorghe Ialomiţianu, care la rândul su a afirmat că: „Vrem să mergem în toate organizațiile PDL din țară pentru o mai bună legatură cu acestea. PDL a avut un proiect serios pentru a scoate România din criză. La momentul respectiv se impunea ajustarea cheltuielilor publice, acum USL nu are nici un proiect decât unul de «supraviețuire”. Prezenţi la conferinţă au fost şi liderii PDL de Arad, Nicolae Ioțcu, Iustin Cionca și Constantin Traian Igaș.  Absent nemotivat, spunem noi a fost primarul aradului Gheorghe Falcă, cu care, Predoiu se pare că va avea o întâlnire în cursul acestei după amieze.“Mă voi întâlni cu domnul Falcă.Dânsul nu a fost la întâlnire, am discutat cu dânsul, s-a scuzat că nu poate să participe la această întâlnire , dar ne vom întîlni după aceea” – afirmat Predoiu. La întâlnirea cu presa a fost prezent şi timişoreanul Valeriu Tabără, care doar le-a fost alături celor doi “centrali”, abţinându-se de la orice comentariu legat de actualul PDL.

No Comments

Comments for Prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu a fost prezent la Arad pentru câteva zile are now closed.