Andrei Fuliaș: „ Eu pot să înțeleg orice fel de dispută politică, dar nu pot să înțeleg atacurile mizerabile ”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , ,

Published on martie 13, 2016 with No Comments

andrei fulias

Președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad), Andrei Fuliaș, reacționează la atacurile virulente și josnice pe care mai mulți membri ai PSD Arad le-au demarat pe Facebook împotriva tinerilor PNL, îndemnați de către senatorul Mihai Fifor.

Totodată, liderul tinerilor liberali arădeni spune că PSD Arad este condus de către oameni fără scrupule și fără frica de Dumnezeu, pentru că, spune el, altfel nu ai cum să te pretezi la astfel de gesturi.

„Constat, cu părere de rău, că atacurile pe care mai mulți membri ai PSD Arad le-au demarat împotriva mea și a colegilor mei pe Facebook au devenit tot mai virulente și, din păcate, tot mai josnice.

Tonul acestor atacuri a fost dat chiar de către senatorul PSD Mihai Fifor, după prezența noastră într-o emisiune televizată, emisiune în care de altfel am vorbit despre Arad, despre arădeni și despre ce ne dorim noi să facem dacă ajungem consilieri locali sau județeni, nicidecum despre politică.

Eu pot să înțeleg orice fel de dispută politică, dar nu pot să înțeleg atacurile mizerabile pe care le-au făcut acești oameni împotriva colegilor mei, unele dintre ele cu aluzii josnice, demne de mahala, nu de oameni politici și mai ales de tineri. Ceea ce este poate și mai grav, este faptul că însuși senatorul Mihai Fifor îi îndemnă pe tinerii social-democrați să ne atace și să distribuie materialele calomnioase.

Există totuși și tineri care nu au acceptat să ia parte la aceste practici josnice. Ba mai mult, unul dintre aceștia ne-a trimis mesajele pe care Mihai Fifor le-a trimis tinerilor PSD prin aplicația WhatsApp Messenger, mesaje prin care senatorul îi îndemna să intre pe pagina unui coleg de-al nostru, pentru că acolo este «măcelul».

Concluzia pe care o putem trage din comportamentul domnului senator Mihai Fifor este că PSD Arad a ajuns să fie condus de către oameni fără scrupule, lipsiți de respect și fără frică de Dumnezeu, dar și fără cei șapte ani de acasă, pentru că altfel nu ne putem explica cum poate un astfel de om să-i îndemne pe tineri să aducă altor tineri astfel de jigniri”, a declarat Andrei Fuliaș, președintele Organizației Județene de Tineret a PNL Arad (TNL Arad).

No Comments

Comments for Andrei Fuliaș: „ Eu pot să înțeleg orice fel de dispută politică, dar nu pot să înțeleg atacurile mizerabile ” are now closed.