Primul transfer al iernii la UTA

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , ,

Published on decembrie 25, 2022 with No Comments

UTA a făcut prima mișcare oficială la nivelul lotului de jucători, anunțând transferul fotbalistului brazilian Willie Hortencio Barbosa (29 de ani).

Acesta sosește ca jucător liber de contract, după ce în prima parte a sezonului a jucat în Bolivia, la Club Jorge Wilstermann, adunând 4 goluri în 17 partide.

„Mă bucur tare mult că am reușit să îl semnăm pe Willie. E un jucător cu calități ofensive deosebite care sunt sigur că ne va ajuta în tot ceea ce ne propunem în primăvară, pentru că vom avea multe dueluri echilibrate și avem nevoie de astfel de jucători, care să vină cu un plus pe partea ofensivă.

Nu a fost deloc ușor să-l semnăm. Sunt două trei săptămâni de când negociem, pentru că a avut oferte mult mai bune decât a noastră, dar mă bucur că am reușit să îl convingem să ni se alăture”, a spus Gyuszi Balint.

Willie Barbosa nu este la prima experiență în România, el evoluând pentru FC Botoșani, în perioada august 2016 și ianuarie 2017. În CV-ul său fotbalistic figurează și formații ca Vasco da Gama, EC Vitoria, Atletico Goianiense sau Bragantino (toate din Brazilia), Apollon Smyrnis (Cipru), Servette (Elveția), The Strongetst (Bolivia) sau Kiryat Shmona (Israel).

No Comments

Comments for Primul transfer al iernii la UTA are now closed.