Sergiu Bîlcea: „Consilierii social-democraţi îşi bat joc de cei care le-au dat votul în iunie”

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , ,

Published on noiembrie 10, 2016 with No Comments

balcea-cja

Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, acuză politica duplicitară a PSD. „Scopul principal al aleşilor social-democraţi este propaganda politică. Votul consilierilor judeţeni PSD este unul politic, electoral, care nu urmăreşte interesele arădenilor. Acelaşi fenomen se înregistrează şi la municipiu şi, sunt convins, şi în alte consilii locale, acolo unde PSD este în opoziţie. În iunie, la alegerile locale, social-democraţii au cerut votul arădenilor, promiţând că le vor promova interesele. Acum, aceiaşi consilieri îşi bat efectiv joc de cei care i-au votat, opunându-se fără motiv la diferite proiecte de interes major pentru judeţul Arad” a afirmat Sergiu Bîlcea.

În acest sens, vicepreşedintele Consiliului Judeţean a dat câteva exemple. „Consilierii judeţeni ai PSD au votat ÎMPOTRIVA preluării Cetăţii Şiriei de către Consiliul Judeţean. Am dorit preluarea Cetăţii pentru a putea atrage fonduri europene, pentru a face din Cetatea Şiriei un punct de atracţie turistică, fapt de care ar fi beneficiat întreaga zonă. De asemenea, consilierii judeţeni ai PSD au votat ÎMPOTRIVA proiectului de modernizare a drumului Arad-Horia-Şiria-Pâncota-Târnova-Buteni, un drum de la care arădenii au mari aşteptări, fiind practic «coloana vertebrală» a judeţului. Pe acest traseu se află şi oraşul Pâncota, cu primar PSD. Cum se pot uita consilierii judeţeni social-democraţi în ochii cetăţenilor din Pâncota, care le-au dat votul, ca şi în ochii celor din Şiria, Târnova sau Buteni, când ştiu că au votat ÎMPOTRIVA MODERNIZĂRII acestui drum? Vă pot da un exemplu şi din Consiliul Local Municipal, unde un proiect de 9,4 milioane de franci elveţieni privind retehnologizarea CET a fost blocat de consilierii PSD. Această investiţie ar fi adus cu sine reducerea preţului de producţie a gigacaloriei. Întreaga colaborare cu partenerii eleveţieni est astfel periclitată. Înţeleg rostul politicii, dar aici, în Consiliul Judeţean, cât şi în Consiliul Municipal, ar trebui să vedem în primul rând interesul oamenilor care ne-au votat” a completat vicepreşedintele CJ Arad, Sergiu Bîlcea.

No Comments

Comments for Sergiu Bîlcea: „Consilierii social-democraţi îşi bat joc de cei care le-au dat votul în iunie” are now closed.