Primire aşa cum se cuvine unor CAMPIOANE! (foto)

Written by admin. Posted in Sport, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on mai 14, 2013 with No Comments

Campioanele României, fetele de la Univ. Goldiş ICIM Arad au dus trofeul cucerit luni la Târgovişte, în faţa propriilor suporteri. Cu toate că ploaia a căzut fără încetare, chiar la sosirea fetelor în faţa Palatului Administrativ, fanii au rămas pe poziţie, după care întreg alaiul  s-a mutat în interiorul clădirii.

Alături de primarul Gheorghe Falcă şi rectorul Aurel Ardelean, cei aproximativ 400 de fani au scandat continu, urale la adresa campioanelor. După ce edilul şef şi rectorul Aurel Ardelean le-au mulţumit fetelor pentru bucuria adusă oraşului nostru şi Universităţii “Vasile Goldiş”, a urmat discursul emoţionant a lui Monica Broszovsky. Minunea blondă a Aradului, cu lacrimi în ochi a lăsat de înţeles că se va retrage: „A fost un titlu special pentru mine, poate cel mai special, pentru că ar putea fi ultimul. Eu nu ştiu dacă sunt la final de carieră sau nu. Nu ştiu dacă voi mai continua sau nu. Vă mulţumesc tuturor. Mulţumesc publicului minunat care a fost cel de-al şaselea jucător, de fiecare dată”

În final, primarul Gheorghe Falcă a pus o întrebare campioanelor: “În care cupă europeană vreţi să jucaţi în sezonul viitor?” Sperăm ca situaţia financiară a clubului să permită, acestor fete minunate să joace, în cea mai prestigioasă competiţie europeană de baschet feminin, adică EUROLIGA.

Bravo fetelor! Bravo Campioanelor!

[nggallery id=22]

No Comments

Comments for Primire aşa cum se cuvine unor CAMPIOANE! (foto) are now closed.