Primarii municipiilor din zona de Vest s-au întîlnit astăzi la Arad

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , , , ,

Published on august 24, 2016 with No Comments

DSC_3200

Primarii municipiilor din zona de Vest s-au întîlnit astăzi la Arad la reuniunea regională a Asociației Municipiilor din România. În cadrul reuniunii care a fost găzduită de Primăria Arad în sala Regele Ferdinand, s-a înființat sucursala regională Vest a AMR, al cărei președinte a fost ales primarul Aradului, dl.Gheorghe Falcă iar vicepreședinți primarii din Hunedoara, dl. Dan Bobouțanu și din Lugoj, dl.Francisc Boldea.

Primarii municipiilor din Vestul țării au discutat despre despre structura și obiectivele Asociației Municipiilor din România pentru perioada 2016-2020, despre noi abordări ale relației dintre comunitățile locale și administrația centrală, despre necesitatea transferării de atribuții privind dezvoltarea economică locală de la nivel central către municipalități, despre necesitatea revizuirii sistemului de salarizare a funcționarilor din administrația publică locală pentru întărirea administrației publice locale, despre gestionarea fondurilor europene și promovarea proiectelor legislative care privesc activitatea administrației locale.

La reuniunea Asociației Municipiilor din România, zona de Vest, a cărei gazdă a fost primarul Aradului, dl.Gheorghe Falcă, au luat parte :

Președinte AMR- dl.Robert Sorin Negoiță, Primarul Sectorului 3 al Municipiului București

Primarul Municipiului Reșița – dl.Ioan Popa

Primarul Municipiului Deva – dl.Mircia Muntean

Primarul Municipiului Brad – dl.Florin Cazacu

Primarul Municipiului Hunedoara – dl.Dan Bobouţanu

Primarul Municipiului Orăștie – dl.Ovidiu Laurenţiu Bălan

Primarul Municipiului Vulcan – dl.Gheorghe Ile

No Comments

Comments for Primarii municipiilor din zona de Vest s-au întîlnit astăzi la Arad are now closed.