Primăria organizează Gala Clădirilor Istorice

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: ,

Published on noiembrie 10, 2022 with No Comments

Viceprimarul Lazăr Faur, prim-vicepreședinte PNL Municipiul Arad, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre importanța fondurilor europene pentru dezvoltarea Aradului: au fost depuse proiecte în valoare de 248 de milioane de euro, până acum au fost confirmate proiecte în valoare de 37 de milioane de euro. În aceste zile, se lucrează la un nou proiect în valoare de 5 milioane de euro, pentru realizarea unui câmp de panouri fotovoltaice.

Viceprimarul Faur a anunțat că arădenii care nu beneficiază de apă curentă și canalizare și care au venitul pe membru de familie sub venitul minim garantat pot să beneficieze de un sprijin financiar de 1900 de euro. Tot ce trebuie să facă este să depună o cerere la Primărie, până în data de 18 noiembrie. Prin acest proiect, se dorește sprijinirea familiilor cu venituri reduse să beneficieze un de minim de confort și condiții normale de trai.

Pentru a încuraja refacerea aspectului centrului Aradului inclusiv prin aportul proprietarilor, Lazăr Faur a anunțat că Primăria va organiza Gala Clădirilor Istorice.

Este un eveniment pe care îl organizăm în semn de apreciere pentru cei care au renovat fațadele clădirilor istorice. Evenimentul va fi organizat în 15 decembrie, la Cazinou, o clădire renovată recent, participanții vor primi premii și aprecierea noastră”, a declarat Lazăr Faur.

No Comments

Comments for Primăria organizează Gala Clădirilor Istorice are now closed.