Primăria Chișineu Criș face precizări

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , , , , , ,

Published on iulie 16, 2015 with No Comments

Urmare a declarațiilor lui Marius Frătean, consilier local PNL în Consiliul Local Chișineu-Criș, și Ioan Matache, membru în Comitetul Local Executiv PNL Chișineu-Criș, Primăria Chișineu Criș a remis spre publicare următorul comunicat, purtând semnătura primarului localității, Gheorghe Burdan:

„Obiectivul de investiţii „Canalizare menajeră Cartier Pădureni şi staţie de epurare în oraşul Chişineu-Criş, judeţul Arad” se află în faza de execuţie, fiind respectate clauzele şi termenele stabilite prin Contractul de lucrări nr. 11837 din data de 15.12.2014 între Oraşul Chișineu Criș, în calitate de achizitor și Asocierea formată din S.C. SYLC CON TRANS S.R.L. (lider) şi S.C. WEBER ROMÂNIAS.R.L. (asociat), în calitate de executant, a cărui valoare este de 16.388.943,59 lei.

Prin implementarea acestui obiectiv de investiţii, Oraşul Chisineu Criş urmăreşte menţinerea unui nivel minim al tarifului pentru apa potabilă şi canalizare, tarife care în momentul de faţă sunt cele mai scăzute din judeţul Arad.

În data de 16.07.2015 a fost efectuat transferul sumelor pentru decontarea serviciilor executate până în prezent, Oraşul Chisineu Criş primind suma de 484.539,00 lei şi tot astăzi, 16.07.2015 Oraşul Chisineu Criş a efectuat plata serviciilor de proiectare aferent obiectivului de investiţii. Astfel, executantul S.C. SYLC CON TRANS S.R.L. a început execuţia lucrărilor pentru canalizare şi staţia de epurare.

În temeiul prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 28/2013 pentru aprobarea Programului naţional de dezvoltare locală, cu modificările şi completările ulterioare, după rectificarea bugetară din luna iulie, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice va aloca în continuare necesarul de fonduri de la bugetul de stat pentru decontarea serviciilor/lucrărilor şi a altor cheltuieli care vor fi executate.

De asemenea, pentru optimizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, Oraşul Chisineu Criş a demarat execuţia lucrărilor de forare a 3 noi puţuri de apă cu ţeava DN 330 şi sisteme de pompare.“ 

No Comments

Comments for Primăria Chișineu Criș face precizări are now closed.