Preşedintele CCIA Arad Gheorghe Seculici a fost ales vicepreşedinte şi membru în Colegiul de Conducere al CCIR.

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , ,

Published on iunie 29, 2014 with No Comments

Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie a României s-a întrunit statutar la sediul CCIR.  Pe ordinea de zi s-au aflat aspectele legate de noile obiective ale dezvoltării pe mai departe a C.C.I.R şi puncte importante pentru intrarea în normalitate a instituţiei, revenindu-se la forma de statut din anul 2008.

Cu  majoritate de voturi, C.C.I. Iaşi a fost revocată din Colegiul de Conducere al C.C.I.R., locul vacantat atribuindu-se, prin vot secret, C.C.I. Arad.

Conform noii organigrame a C.C.I.R, conducerea superioară a instituţiei este exercitată şi prin cele patru comitete, structurate pe comisii de lucru, preşedinţii acestor comitete fiind asimilaţi funcţiei de vicepreşedinte C.C.I.R. la nivel de reprezentare.

Preşedinţii celor patru comitete sunt:

Dl. Gheorghe Seculici, Preşedinte C.C.I. Arad – Preşedintele Comitetului pentru Strategii de Dezvoltare Economică

Dl. Mihai Apopii, Preşedinte C.C.I. Neamţ – Preşedintele Comitetului pentru Politici în Producţie

Dl. Ionel Gagu, Preşedinte C.C.I. Buzău – Preşedintele Comitetului pentru Politici în Comerţ şi Servicii

Dl. Aurelian Gogulescu, Preşedinte C.C.I. Prahova – Preşedintele

Gheorghe Seculici a mai obţinut o funcţie în CCIR

Adunarea Generală a Camerei a supus la vot completarea Colegiului de Conducere al CCIR. Actualul preşedinte Mihai Dărăban l-a propus pe Gheorghe Seculici pentru locul lăsat vacant de Vlasov. Deşi s-au mai înscris alţi patru candidaţi pentru acest post, Gheorghe Seculici a reuşit să obţină cele mai multe voturi din partea colegilor săi şi a fost ales membru în Colegiul de Conducere al CCIR.

No Comments

Comments for Preşedintele CCIA Arad Gheorghe Seculici a fost ales vicepreşedinte şi membru în Colegiul de Conducere al CCIR. are now closed.