Ecomediu susține efortul pentru „Arad – Capitală Verde 2018””

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , , , ,

Published on octombrie 09, 2015 with No Comments

ecomediu 2

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad în parteneriat cu Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad, organizează în perioada 14-16 octombrie 2015 evenimentul internațional de mediu intitulat sugestiv „Ecomediu”. Gazda evenimentului va fi pavilionul complexul „Expo Arad”. Vor fi prezenți importanți lideri de piață și specialiști în domeniu, reuniți într-o conferință internațională și o expoziție de echipamente, tehnologii și servicii destinate protecției mediului.

În acest an, Municipiului Arad s-a înscris în competiția pentru Capitală Verde a Europei 2018, un prestigios titlu conferint de Comisia Europeană.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad sprijină printr-un parteneriat participarea Municipiului Arad la această competiție.

ECOMEDIU, sau preocupare pentru un mediu mai curat

Una dintre cele mai importante problematici cu care se confrunta astazi lumea este cea a impactului negativ pe care industrializarea si utilizarea ineficienta a resurselor naturale le au asupra mediului.

Ca si reprezentant al intereselor judetului Arad, Camera de Comert, Industrie si Agricultura, cu sprijinul partenerilor sai redutabili, organizeaza anual, in decursul lunii octombrie, evenimentul international ECOMEDIU.

ECOMEDIU nu mai este de multa vreme un eveniment regional. Domeniul de interes, cel de gasire si promovare de solutii pentru conservarea mediului inconjurator este o preocupare majora la nivel mondial, iar tara noastra este “prinsa” deja in angrenajul general legiferat la nivel european.

No Comments

Comments for Ecomediu susține efortul pentru „Arad – Capitală Verde 2018”” are now closed.