Policlinica AS din Arad și Cardiotim Timișoara, un parteneriat de excepție pentru sănătatea arădenilor (P)

Written by admin. Posted in Meniu Principal, Social

Tagged: , , , , ,

Published on februarie 12, 2018 with No Comments

Renumita Pliclinică As din Arad, prin managerul său general Dr. Cătălin Albotă a reușit încă un pas important pentru sănătatea arădenilor, un parteneriat important în domeniul cardiologiei.

„Suntem încantați să vă prezentăm parteneriatul nostru cu echipa medicală de excepție Cardiotim care reprezintă un sistem integrat de servicii medicale cardiologice, pornind de la consultații în ambulatoriu în cadrul Policlinicii AS Arad până la intervenții cardiovasculare intraspitalicești de maximă complexitate în cadrul Spitalului Cardiotim Timișoara.

Începând cu acest an echipa medicală coordonată de dl. Dr. Slovenski Milovan, cu o vastă experiență profesională dobândită în cadrul institutului de Boli Cardiovasculare Timișoara și în spitale prestigioase din străinătate, își va desfășura activitatea în cadrul Policlinicii AS Arad, oferind pacienților consultații cardiovasculare complexe, ecocardiografie, EKG,test de efort, ecografie Doppler vascular, analize medicale complete și ajungând în funcție de necesitate, până la coronarografie, studiu electrofiziologic și intervenții cardiovasculare intraspitalicești.

Consultațiile în ambulatoriu realizate de echipa de medici cardiologi propun SOLUTII MEDICALE PERFORMANTE într-un ambient conceput și dezvoltat în jurul pacientului. În acest fel, ne adresăm tuturor pacienților adulți cu boli cardiovasculare în orice fază a afecțiunii.

Parteneriatul intre Policlinica AS si Cardiotim reprezintă practicarea cardiologiei în condiții de maximă competență, siguranță și discernamânt în vederea stabilirii diagnosticului, a selectării și aplicării strategiei terapeutice optime pentru fiecare pacient în parte.

Desfășurarea actului medical la cele mai înalte standarde se poate realiza de o echipă medicală profesionistă preocupată în permanentă de sănatatea pacientului dar și de aparatură de ultimă generație cu posibilitatea efectuării unei game variate de investigații de specialitate” ne spune managerul general Policlinica AS, Dr. Cătălin Albotă.

Pentru informatii suplimentare și programări vă invităm să vizitați site-ul nostru  www.policlinica-as.ro sau să ne contactați la nr de telefon 0357-911

 

 

No Comments

Comments for Policlinica AS din Arad și Cardiotim Timișoara, un parteneriat de excepție pentru sănătatea arădenilor (P) are now closed.