Iustin Cionca acuză guvernul USL de incompetenţă

Written by admin. Posted in Politica, Top News

Tagged: , , , , ,

Published on iulie 16, 2013 with No Comments

În ultimele luni, Guvernul Ponta aruncă praf în ochii românilor, declarând că economia „duduie”, că avem rezultate peste aşteptări şi că această creştere economică se datorează exporturilor şi producţiei industriale.

„Asistăm la o manipulare a românilor prin mijloace de comunicare în masă aservite. Dincolo de declaraţiile guvernanţilor stau, însă, cifrele. Raportul Eurostat pe luna mai arată o cădere cu 10,7% a producţiei industriale faţă de luna aprilie. Ca un bilanţ de la venirea la guvernare a USL, din mai 2012, asistăm la o scădere netă cu 3,8% a producţiei industriale”, a afirmat Iustin Cionca, preşedintele interimar al PDL Arad

Iustin Cionca declară că acest fenomen, al manipulării „se manifestă şi la Arad. Parlamentarii arădeni ai puterii ne spun de relaţiile economice cu China, de sprijinul oferit de Franţa, de lansarea unui plan naţional de investiţii strategice, dar noi constatăm că nivelul de trai se degradează. Cetăţenii nu pot fi păcăliţi la infinit, ei sunt cei care resimt faptul că economia nu funcţionează. Efectele inflaţiei, a puterii de cumpărare scăzute, se simte cel mai dureros în buzunarele românilor”.

În concluzie, PDL solicită guvernanţilor o mai mare responsabilitate în exercitarea actului de guvernare, cât şi informarea corectă a românilor faţă de situaţia din economie.

 

 

No Comments

Comments for Iustin Cionca acuză guvernul USL de incompetenţă are now closed.