PNL Pâncota: Solicităm primarului publicarea calendarului de lucrări la pista de biciclete, nu il lăsăm să piardă banii orașului!

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , , , ,

Published on august 29, 2017 with No Comments

Iosif Retter, consilierul județean PNL, a obținut de la Consiliul Județean 100.000 lei pentru continuarea pistei de biciclete pe străzile Mărășești si Cloșca din orașul Pâncota. Deși banii au fost alocați, actualul primar nu a mișcat un deget pentru realizarea lucrării, chiar dacă locuitorii din Pâncota au cerut insistent realizarea acestei piste. Poate așa l-a invățat consilierul său personal, Marius Sulincean, de la PSD, să promită dar să nu facă!

“Am sesizat recent calitatea proastă a lucrărilor la pista de biciclete care merge dinspre centrul orașului inspre Măderat. E adevărat, decat o lucrare atat de slabă, plătită cu bani mulți, mai bine stăm fără pistă! Pâncotanii pot vedea clar cine este alături de ei – PNL, care a adus bani in oraș pentru pista de biciclete, si cine este impotriva lor – PSD, pentru care Pâncota este o vacă de muls! Solicităm primarului publicarea calendarului de lucrări la pista de biciclete, nu il lăsăm să piardă banii orașului” – se arată intr-un comunicat al organizației PNL Pâncota.

No Comments

Comments for PNL Pâncota: Solicităm primarului publicarea calendarului de lucrări la pista de biciclete, nu il lăsăm să piardă banii orașului! are now closed.