Cristian Feieș (PNL): „Tripa a votat să se taie 45 de milioane de euro de la județul Arad, dar dă lecții”

Written by admin. Posted in Politica

Tagged: , ,

Published on februarie 22, 2018 with No Comments

Deputatul PSD de Arad Florin Tripa s-a făcut astăzi din nou de râs în fața arădenilor. Nici mai mult, nici mai puțin, a ajuns să se laude cu faptul că Guvernul PSD a tăiat de la finanțare patru drumuri județene importante din județul Arad, prin programul PNDL! Aceste drumuri sunt: Berzovia-Buziaș-Lipova, Gurahonț-Buteni, Tauț-Târnova, Mișca-Apateu-Berechiu. La alocarea de sume prin PNDL de către Guvern, județul Arad a primit 1576 lei/locuitor și este printre ultimele județe, pe locul 34, în clasamentul național, deși este printre județele care cotizează cel mai mult la bugetul de stat. Dar așa știe PSD să îi răsplătească pe cei care muncesc: le ia banii!

​“Deputatul Tripa susține că a propus Consiliului Județean ce drumuri să repare anul acesta. Și Consiliul Județean i-a propus deputatului Tripa și colegilor săi din PSD Arad să nu taie 45 de milioane de euro din banii arădenilor, în bugetul din anul acesta. Dacă PSD nu ar fi confiscat acești bani de la toate localitățile din județ, s-ar fi putut nu repara, ci moderniza, zeci de kilometri de drum județean. Constatăm că în continuare deputatul Tripa în loc să se ocupe de ce trebuie să facă în Parlament, trimite comunicate de presă prin care ascunde sub preș gunoiul PSD” – se arată într-un comunicat de presă al consilierului județean PNL, Cristian Feieș​

.Anul acesta, Consiliul Județean Arad va începe modernizarea a 300 de kilometri de drumuri județene, din rețeaua de 1180 km. Dacă PSD nu ar fi tăiat banii de la județul Arad, numărul de kilometri modernizați ar fi fost mult mai mare!

 

 

 

 

No Comments

Comments for Cristian Feieș (PNL): „Tripa a votat să se taie 45 de milioane de euro de la județul Arad, dar dă lecții” are now closed.