Peste 9 metri cubi de material lemnos fără documente de proveniență, depistat de polițiști în localitatea Brazii

Written by admin. Posted in Social

Tagged: , , ,

Published on iunie 05, 2018 with No Comments

Polițiștii Serviciului de Ordine Pubică, împreună cu cei ai localității Brazii, au depistat un transport ilegal de material lemnos.

Polițiștii au depistat în trafic, în dimineața zilei de 3 iunie a.c., un tânăr de 24 de ani, din Gurahonț, în timp ce transporta cu un autocamion 9,12 metri cubi de material lemnosde diferite specii, fără a deține documente legale.

Materialul lemnos, în valoare de aproximativ 1.100 de lei, precum și mijlocul de transport au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, tânărul fiind sancționat conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri au depistat ieri, în trafic, un minor și o femeie care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Polițiștii Biroului Rutier au depistat un tânăr de 17 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Cocorilor, din municipiu, iar polițiștii orașului Pîncota au depistat, pe raza localității Măderat, o femeie de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism, având valabilitatea numerelor de înmatriculare expirată din 3 mai a.c..

Pe numele celor două persoane au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

Polițiștii rutieri în acțiune

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 253 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei.

Dintre acestea, 24 au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, 229 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, neacordare de prioritate, efectuarea de depăşiri neregulamentare şi alte abateri de la normele privind reglementarea circulaţiei pe drumurile publice.

De asemenea, au fost reţinute 20 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

 

No Comments

Comments for Peste 9 metri cubi de material lemnos fără documente de proveniență, depistat de polițiști în localitatea Brazii are now closed.