Peste 500 misiuni îndeplinite de jandarmii arădeni în luna iulie

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , ,

Published on august 05, 2015 with No Comments

jandarmi

În cursul lunii iulie a acestui an, jandarmii arădeni au dus la îndeplinire 526 misiuni pe linia ordinii și siguranței publice. Misiunile au avut ca principale obiective: creşterea gradului de siguranţă în rândul cetăţenilor, apărarea proprietăţii publice şi private precum şi prevenirea şi combaterea faptelor de natură contravenţională şi infracţională.

În zona de competență a Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au fost executate 75 misiuni de asigurare a ordinii şi siguranței publice la manifestări sportive, cultural-artistice şi religioase, pe timpul vizitelor oficiale și la o manifestare de protest. Jandarmii au intervenit, pentru aplanarea unor conflicte, la 52 solicitări venite din partea cetățenilor prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau direct la dispeceratul inspectoratului.

Pe linia menţinerii ordinii publice, jandarmii au acționat atât în mediul urban cât și rural, îndeplinind astfel 359 misiuni.

Pentru atingerea obiectivelor ce revin instituției, jandarmii arădeni au desfășurat 38 misiuni în cooperare. Astfel au fost executate acțiuni cu poliția, cu instituții care gestionează activitatea silvică sau piscicolă, cu executori judecătorești și cu alte instituții. Pentru punerea în aplicare a unor mandate de aducere, au fost desfășurate două acțiuni.

Pe timpul desfăşurării misiunilor de ordine publică, au fost întocmite acte de sesizare în cazul a 18 infracţiuni cu 18 autori, iar în misiunile desfăşurate în sistem integrat, au fost constatate 13 infracţiuni cu 15 autori. Au fost aplicate 277 sancţiuni contravenționale, dintre care 251 au fost amenzi în valoare totală de 105650 lei. Au fost ridicate în vederea confiscării bunuri în valoare de 3952 lei.

 

No Comments

Comments for Peste 500 misiuni îndeplinite de jandarmii arădeni în luna iulie are now closed.