Persoane private de libertate din Penitenciarul Arad au participat la Bursa locurilor de muncă

Written by florin coita. Posted in Social, Top News

Tagged: , , , ,

Published on aprilie 14, 2016 with No Comments

bursa munca

Un grup de opt persoane private de libertate din Penitenciarul Arad au participat azi la Bursa locurilor de muncă organizată de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad, în incinta Atrium Mall Arad.

„Obţinerea unui loc de muncă după liberare reprezintă un pas extrem de important în procesul de reinserţie socială a persoanelor care au executat pedepse privative de libertate. Experienţa ne demonstrează că o modalitate eficientă de a fixa cunoştinţele teoretice acumulate pe perioada detenţiei o reprezintă punerea în aplicare a informaţiilor asimilate prin exersarea relaţionării directe cu angajatorii şi participarea efectivă la bursa locurilor de muncă.

Scopul activităţii este acela de promovare în rândul deţinuţilor calificaţi într-o meserie, a ofertelor locurilor de muncă vacante puse la dispoziţie de către operatorii economici, în vederea creşterii şanselor de angajare a acestora după” se precizează într-un comunicat remis de Penitenciarul Arad.

No Comments

Comments for Persoane private de libertate din Penitenciarul Arad au participat la Bursa locurilor de muncă are now closed.