Perioada de depunere a dosarelor pentru postul de administrator al județului s-a încheiat azi la ora 12.00

Written by admin. Posted in Utile

Tagged: , , ,

Published on septembrie 18, 2015 with No Comments

Sediul-CJA-300x232

Având în vedere că vineri, 18.09.2015, la ora 12:00, a fost termenul limită de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcției de administrator public din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Județean Arad, rămas vacant după demisia domnului Cristian Ioan Drăgan, dorim să facem publice câteva precizări.

Au existat mai multe persoane care și-au manifestat interesul pentru înscrierea la acest concurs,fiind depus un singur dosar, cel al domnului Gheorghe Stoian. A fost parcursă prima probă a concursului, constând în selecția dosarelor, domnul Stoian fiind declarant admis pentru următoarea probă a concursului, proba scrisă, urmând ca dacă acesta va fi admis la proba scrisă să susțină un interviu.

„Mă bucur că avem măcar un candidat pentru ocuparea acestui post, asta deși mi-aș fi dorit să fi existat mai multe persoane care să-și depună dosarele și să existe o competiție între candidați, o competiție din care să câștige cel mai bun și mai competent. Totuși, sper ca începând cu data de 1 octombrie postul de administrator public al județului Arad să fie ocupat de o persoană competentă, serioasă, cu experiență în domeniul administrației și cu experiență juridică, pentru că această funcție a apărut ca o soluție viabilă în procesul de separare dintre atributele de reprezentare și cele de genstionare concretă a activității curente. Ocuparea acestui post nu face altceva decât să ducă la eficientizarea actului administrativ. Totodată, aș vrea să anunț că de săptămâna viitoare vom face demersurile pentru concursul necesar ocupării postului de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad”, a declarat Adrian Țolea, președinte interimar al Consiliului Județean Arad.

No Comments

Comments for Perioada de depunere a dosarelor pentru postul de administrator al județului s-a încheiat azi la ora 12.00 are now closed.